PAVEL FILIP: Guvernul care a venit să elimine vulnerabilitățile din sectorul bancar

PAVEL FILIP: Guvernul care a venit să elimine vulnerabilitățile din sectorul bancar

2016-05-25 Off By M9

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip,  își dorește ca Guvernul pe care îl conduce să fie unul care va elimina vulnerabilitățile din sistemul bancar. Stabilitatea Republicii Moldova fiind unul dintre cele mai importante scopuri ale autorităților. Despre aceasta a anunțat Filip la forumul economic „Republica Moldova în noul context regional”. 

PAVEL FILIP, prim-ministrul Republicii Moldova

“Guvernul poate îndeplini planurile numai cu ajutorul dvs. Haideți împreună să dezvoltăm Republica Moldova, și acesta nu este doar un slogan, vrem să devină și realitatea. Să luăm măsuri, să favorizăm businessul și să dăm șansa Guvernului să facă investiții sociale prin impozite și tace acumulate. Acest Guvern și majoritate Parlamentară sunt garantul stabilității, indiferent de alegerile prezidențiale. Guvernul are un plan și va îndeplinit în următorii ani”.

Potrivit premierului, principalul element este stabilitatea, acesta fiind și primul lucru făcut atunci când a venit în fruntea Cabinetului de Miniștri.

PAVEL FILIP, prim-ministrul Republicii Moldova

“Știm că nu este stabilitate, dar un prim pas am dorit stabilizarea țării. Rolul guvernului este să garanteze stabilitate și credibilitate pentru cei care vor să investească. Suntem angajați până în ultimul punct să implementăm Acordul de asociere și obținerea unui acord cu FMI”.

AUTOR: Elena Zaharia, reporter MOLDOVA 9