O pensiune INEDITĂ deschisă pe timp de pandemie la Țipova, raionul Rezina

O pensiune INEDITĂ deschisă pe timp de pandemie la Țipova, raionul Rezina

2021-05-19 Off By M9

În anul 2020 în satul Țipova din raionul Rezina a fost deschisă o pensiune care oferă cazare de 4 stele pentru un număr limitat de persoane, deviza acestei pensiuni este ”Exilează-te în acâncul liniștii la țarăși lasăte inspirat de MUZE”.

Pensiunea se află la câțiva pași de Rezervația Peisagistică Țipova, ea este o adevărată priveliște pentru ochii celor care a evadat de la oraș. Pensiunea oferă o gamă largă de bucate tradiționale a artizanilor din localitate.

Pe pagina de Facebook a pensiuni sunt impuse regulile care vizitatori țin să le respect ”Atenție: ținem de sănătatea Dvs. În temeiul dispozițiilor CNSEP vor fi admise doar persoanele care nu au simptomede COVID-19, va fi masurată termometria și igenizate spațiile în corespundere cu normativele în vigoare. Spațiile pensiunii oferă posibilitatea menținerii unei distanțe sociale atît în timpul cazări cât și în timpul sevirii meselor. Această pensiune oferă cazare tip bed and breakfast.”

Pensiunea MUZE dispune de sala de mese ce asigură distanța socială ncesară pentru un număr de până la 20 de persoane. Pesniunea nu poate  găzdui un număr concomitent mai mare de 20 persoane.

REDACTOR: Maria Ababii, studentă, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM