Publicat la 2020-01-30

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Ce practici performante utilizează un dezvoltator imobiliar progresist? În dialog cu specialiștii Astercon (P)

3 min read

Știm cu toții că atunci când vine momentul să ne alegem un apartament pentru noi și familia noastră, trebuie să mergem pe mâna celor mai buni specialiști. Dar cum să ne asigurăm? Compania de imobiliare Astercon are o experiență de peste zece ani pe piața autohtonă a imobilelor, iar proiectele acesteia fac parte din categoria celor care schimbă percepția locatarilor cu privire la confort și comoditate. În dialog cu ei am aflat semnificația mai multor elemente de calitate și eficiență, pe care le impune statutul de dezvoltator imobiliar progresist.

Care sunt elementele indispensabile ale unui proiect imobiliar de succes?

În principiu, de la începutul proiectului, compania Astercon își setează obiectivele corect, astfel încât produsul final să răspundă tuturor necesităților pe care le au locatarii. De exemplu, dacă le promitem clienților noștri comoditate, atunci nu putem trece cu vederea necesitățile lor în materie de apeduct, căi de acces sau spații de depozitare. De asemenea, nu putem uita că un apartament este, înainte de toate, o achiziție pe termen lung. Prin urmare, atunci când înmânăm cheile de la locuință, ne așteptăm ca viitorii locatari să se poată bucura de experiența unui trai comod și eficient. Așadar, elementele indispensabile sunt: confortul, calitatea și versatilitatea locuințelor.

Ce practici performante trebuie să utilizeze un dezvoltator imobiliar, astfel încât să câștige încrederea clienților săi?

Cel mai important lucru este aptitudinea echipei de a asculta doleanțele clienților, de a face studii de piață și de a-și construi strategiile de lucru pornind de la anumite prerogative clare. De exemplu, să aibă o activitate legală. Oricât de simplu nu ar suna, clienții au o tot mai mare educație juridică și se interesează tot mai mult de aspectele legale ale activității de dezvoltator. O altă practică este inovarea stilului și transformarea funcționalităților în utilități diurne. Nu mai este destul doar să aduci apeductul în locuință, ci e cazul să îi oferi clientului tău posibilitatea de a savura o apă curată, de înaltă calitate. Și, în mod evident, respectăm termenele. Asumarea totală a termenelor stabilite este vitală, mai ales acum, când clienții vor rezultate rapide și totul se rezumă la lucruri urgente.

De ce Astercon ține pasul cu progresul? Și cum vă reușește asta în ultimii zece ani?

Multă muncă, devotament și progres. Ne asumăm propriile provocări (să dăm în exploatare mai repede, mai de calitate și să avem cele mai bune feedback-uri de la clienți) și ne realizăm scopurile în cele mai potrivite termene, iar clienții noștri rămân satisfăcuți de profesionalismul nostru. Credem că acest lucru ne asigură un ritm progresiv pe piața imobiliară destul de competitivă din Republica Moldova.

Ce le pregătiți clienților în 2020?

Continuăm să le oferim locuințe calitative și prețuri avantajoase, pentru un trai comod și o nouă experiență în calitate de proprietari ai unui imobil. La moment, oferta fierbinte din partea companiei este că doar în acest an, dacă alegi un nou apartament, ai posibilitatea să achiți în rate, fără procent și dobândă, un imobil din complexul locativ Alba-Iulia Residence (care deja este dat în exploatare), până la data de 31.12.2020. Oferta este limitată, iar noi îi așteptăm cu drag pe cei care vor să profite de ea.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.