Publicat la 2015-03-11

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

ACTRIȚA ALIONA MUNTEANU SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MAMĂ // VIDEO

1 min read

Actrița moldoveancă Aliona Munteanu, care din 2007 este stabilită peste Ocean, la Montreal, se pregătește să devină mamă. Declarația a fost făcută chiar de artista din Moldova în cadrul emisiunii “Lumea și Noi” de la TVR Internațional.

Aliona Munteanu povestește cât de mult adoră copiii, să lucreze cu ei și să-i învețe arta teatrală, a dansului și a frumosului. Dacă i-ar sta în puteri, ar face o casă de copii. “Îmi doresc copii. Este un proiect la care voi începe să lucrez foarte curând”, mărturisește artista moldoveancă.

Acum, Aliona face parte din Uniunea Actorilor Profesioniști din Canada. Are în palmares multe piese de teatru, filme, dar și spectacole de marionete. Însă cea mai importantă și aproape de suflet piesă de teatru este “Cine este acest Ionesco”, care relevă viața și activitatea lui Eugen Ionesco. Aliona Munteanu spune că a jucat această pieste peste 200 de ori. Și nu contenește să iasă pe scenă în același rol. Astfel, în anul 2016 Aliona Munteanu împreuna cu trupa ei de teatru vor susține spectacolul “Cine este acest Ionesco” la Sibiu, Iași și Chișinău.

Alte destăinuiri interesante din viața basarabencei Aliona Munteanu le puteți vedea în emisiunea “Lumea și Noi”.

http://www.tvrplus.ro/editie-lumea-si-noi-308063

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.