Publicat la 2015-03-15

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

ZECE PRESUPUȘI FALSIFICATORI DE ACTE ÎN REPUBLICA MOLDOVA, ARESTAȚI

1 min read

Zece persoane, bănuite că falsificau, pe teritoriul Republicii Moldova, documente de identitate în schimbul sumei de 3.000 de euro, din care se achita un avans de 1.000 de euro, diferenţa fiind dată la predarea actelor, au fost arestate de Tribunalul Bucureşti, titrează mediafax.ro.

Cei zece presupuși falsificatori de acte își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Decizia poate fi contestată de cele zece persoane. Potrivit procurorilor, grupul organizat acţiona de mai mult timp, desfăşurând activităţi infracţionale conectate interjudeţean şi transfrontalier, coordonate pentru a falsifica documente de identitate, respectiv cărţi de identitate, permise de conducere şi paşapoarte, la solicitarea persoanelor interesate, contra unor sume de bani, mai scrie sursa citată.

Infracţiunile de falsificare a documentelor erau săvârşite pe teritoriul Republicii Moldova, aceste înscrisuri fiind obţinute de către persoane interesate contra cost. Metoda contrafacerii consta în utilizarea elementelor reale de identificare (data naşterii, cod numeric personal) aparţinând unor titulari de documente valide de identitate, activităţi urmate de întocmirea documentelor falsificate, prin substituirea fotografiilor titularilor cu cele ale persoanelor interesate să le obţină, anunță Parchetului de pe lângă instanţa supremă de la București, ciatată de mediafax.ro.

Detalii, pe http://www.mediafax.ro/social/zece-persoane-despre-care-se-presupune-ca-falsificau-acte-de-identitate-in-republica-moldova-arestate-13988792

 

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.