Publicat la 2019-12-26

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

VOX: Un 20 înainte și un 19-napoi. Află ce-și doresc tinerii de la noul an

3 min read

Au rămas zile numărate până orologiul va anunţa că am intrat într-un an nou. Tinerii își planifică ca 2020 să fie un an mai bun și mai productiv.  Unii își doresc mai mult timp, alții oamenii dragi alături. Află și tu care sunt dorințele tinerilor din Republica Moldova de la anul șobolanului alb  de metal.

 

Anul în care voi începe să-mi croiesc viitorul la modul practic, nu doar teoretic”

 

Nicolae Chicu: Eu le doresc sănătate persoanelor dragi în primul rând, și tuturor oamenilor, indiferent de naționalitate, vârstă și statut social. De asemenea, în anul care vine, imi propun să dezvolt proiectul #pamfleTime și să munceac în domeniul jurnalismului, sau într-un domeniu tangențial. Următorul an este despre dezvoltare profesională, este anul în care absolvesc facultatea – anul în care munca și efortul depus în anii de școală, liceu și facultate va căpăta un aspect practic. 2020 este anul în care voi începe să-mi croiesc viitorul la modul practic, nu doar teoretic.

 

“Dar oare ce vrea el de la mine?”

 

Gabriela Știrbu: Eu știu ce vreau de la 2020. Dar oare ce vrea el de la mine? Până se gândește acesta, încerc să-l persuadez prin gânduri drăguțe și poate-mi va face pe plac. 
Misteriosule 2020, te rog să-mi fii de poveste. Am și scris un scenariu pentru tine, așa că nu trebuie să te forțezi să mi-l schițezi. Promit să fiu un îngeraș dornic de frumos și de generozitate, iar tu, în schimb, să-mi ții aproape oamenii dragi, să mi-i fericești și împlinești. Mi-aș mai dori să-mi organizezi întâlniri spontane cu oameni noi, senini, inspirați, care să mă marcheze pentru întreaga viață. Și a treia dorință (da, le-am numerotat, or, cred în magia cifrei trei) sună armonios: vreau din tot sufletul să am chef non-stop de muzică și să fiu într-un gând cu inspirația mea. Dacă se întâmplă aceasta, înseamnă că voi fi superfericită.

 

De obicei lumea își dorește ceva nou”

 

Dumitru Rău: De obicei lumea își dorește ceva nou, ceva care să-i surprindă, ceva care să-i determine să facă mai multe. Eu însă de la 2020 îmi doresc răbdare, putere de a trece cu brio provocările și de ce nu cât mai mulți oameni alături pentru un an întreg.

 

 

Toate dorințele noastre trebuie realizate la timpul cuvenit , acum sau niciodată”

 

Cătălina Mocanu: Timpul este lucru cel mai de preț pe care îl avem . Este ireversibil . De aceea toate dorințele noastre trebuie realizate la timpul cuvenit , acum sau niciodată. Pe anul 2020 vreau să-l rog să meargă în unison cu dorințele și scopurile pe care mi le propun. Îmi doresc sa fie la fel de frumos precum pare a fi . Sa păstreze lucrurile pe care le-am construit până acum și chiar sa le îmbunătățească. Aștept sa fie un an fericit și împlinit , iar pentru aceasta am nevoie de un 2020 la fel de frumos și pentru persoanele dragi mie. 2020 , te rog sa fii precum te doresc!

Moldova9.com vă dorește un an nou cu realizări frumoase.

 

AUTOR: Diana Botnaru

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.