Publicat la 2020-03-01

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

VIDEO şi FOTO: 10.000 de mărţişoare OFERITE pe străzile din Londra. Acţiune organizată de moldovenii şi românii din Marea Britanie

2 min read

Mărţişorul promovat pe străzile din Londra. Românii şi basarabenii din Marea Britanie pentru pentru al patrulea an consecutiv organizează ediţia “Mărţişorul la Londra”. Acţiunea se desfăşoară în perioada 29 februarie- 2 martie 2020.

Fraţii de pe ambele maluri ale Prutului împart simbolul eternei primăveri tuturor oamenilor. Scopul acţiunii este de păstra şi intregra cultura României si a Moldovei în lume.

Tinerii de la “LITTLE MARCH” au amenajat două standuri în Harrow on the Hill şi Stratford şi oferă 10.000 de mărţişoare din suflet şi cu mult drag tuturor trecătorilor, explicându-le şi semnificaţia simbolului alb şi roşu. Astfel, ei fiind implicaţi direct la campania de caritate iniţiată de conaţionalii noştri.

This is what we are and will always be!Mărțișor 2020 | Little March 2020Primăvară frumoasă! | Happy Spring!#littlemarch #martisorlondra #martisor2020

Posted by Little March on Sunday, 1 March 2020

Posted by Little March on Sunday, 1 March 2020

Banii donaţi în schimbul unui mărţişor vor fi direcţionaţi către o cauza nobilă, spre orfelinatele din Moldova şi România. Peste Prut se va merge la o casă de copii din Zmeu, judeţul Iaşi.

Cele 10.000 de mărţişoarele sunt aduse din Republica Moldova şi sunt însoţite de insigna “Little March”.

Spre exemplu, anul trecut moldovenii şi românii din Marea Britanie au ajutat copilaşii dintr-un orfelinat din Chişinău, iar în 2018 daruri au fost adunate pentru o casă de copii din Bucureşti.

Alte detalii despre acţiunile celor de la “Little March” găsiţi pe site-ul: littlemarch.org.

AUTOR: Vitalie Guţu

 

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.