VIDEO: Protestatari ignorați în fața unei bănci din Chişinău

3-1.jpg

Un grup de persoane care a avut de suferit de pe urma jafului de la filiala unei bănci comerciale din capitală, a protestat, din nou, la sediul acesteia. Oamenii cer să fie despăgubiți pe deplin și acuză administrația de minciună.

PROTESTARI IGNORAȚI ÎN FAȚA UNEI BĂNCI

PROTESTARI IGNORAȚI ÎN FAȚA UNEI BĂNCIUn grup de persoane care a avut de suferit de pe urma jafului de la filiala unei bănci comerciale din capitală, a protestat, din nou, la sediul acesteia. Oamenii cer să fie despăgubiți pe deplin și acuză administrația de minciună.Păgubiții spun că înainte de a semna contractul, au primit asigurări din partea angajaților băncii că instituția garantează bunurile depuse în boxe. Același mesaj, spun protestatarii, ar fi fost anterior publicat și pe site-ul băncii. Deși au protestat mai bine de o oră, nimeni din administrație nu a ieșit la discuții. Ulterior, câțiva dintre păgubiți au încercat să intre în sediu, însă au fost opriți de paznici.Furtul de la o filială a băncii Moldova Agroindbank a avut loc pe 6 iulie. Deși, potrivit anchetei, incidentul s-a produs aproximativ la ora 4 dimineața, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 9, atunci când angajații au venit la muncă și au observat sustragerea. Hoții au reușit să pătrundă în încăpere după ce au deconectat energia electrică, alarma și camerele de supraveghere. Ulterior, aceștia ar fi tăiat grilajul de metal de la intrarea în instituție. Potrivit informațiilor, aceștia au reușit să fure bunuri în valoare de 30 de milioane de lei, depozitate în 84 de casete de păstrare. Atunci, administrația băncii le-a promis deponenților despăgubiri. #VoceaBasarabiei#ȘtirileDinBasarabia#ȘtirileRadioVoceaBasarabiei

Posted by Vocea Basarabiei on Friday, August 23, 2019

Păgubiții spun că înainte de a semna contractul, au primit asigurări din partea angajaților băncii că instituția garantează bunurile depuse în boxe. Același mesaj, spun protestatarii, ar fi fost anterior publicat și pe site-ul băncii.
 
Deși au protestat mai bine de o oră, nimeni din administrație nu a ieșit la discuții. Ulterior, câțiva dintre păgubiți au încercat să intre în sediu, însă au fost opriți de paznici, scrie voceabasarabiei.md.
Top