VIDEO: Președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, acuză o rudă de-a lui Dodon că l-a sechestrat

sadova_M.jpg

Caz ieșit din comun! Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, acuză un afiliat al președintelui Igor Dodon, din satul Sadova, raionul Călărași, că l-a sechestrat.  

A venit poliția!Locul unde ne aflăm este o fostă tabără de stat care a fost vândută ilegal la preț de bănuți!

Posted by Vlad Bilețchi on Sunday, February 3, 2019Potrivit localnicilor, bărbatul ar fi chiar verișorul șefului statului. Incidentul s-a întâmplat duminică seara, în jurul orei 17:00. Vlad Bilețchi povestește că se afla în Sadova, în vizită la niște cunoștințe. La plecare, știind că tabăra de vară din localitate ar fi fost vândută ilegal, a decis să plece la fața locului pentru a se documenta. Ajuns acolo, acesta a intrat pe teritoriul taberei, întrucât nu era nicio plăcuță care să interzică accesul. Imediat, la fața locului, au apărut două mașini, care i-au blocat posibilitatea de a părăsi locul cu pricina.

„S-a apropiat domnul de la PSRM, despre care localnicii spun că este rudă cu Dodon, a început să bruscheze mânerul mașinii și să strige la mine. Imediat am chemat poliția. Cu toate acestea, vă spun sincer, că m-am temut pentru viața mea, pentru securitatea mea. Domnul era foarte agresiv, iar noi ne aflam într-un spațiu întunecat, ferit de ochii celorlalți. Mai mult, acesta ne-a spus că teritoriul îi aparține. Din fericire, poliția a dat dovadă de imparțialitate și am depus plângere”, a declarat Vlad Bilețchi, într-un live publicat pe facebook. 

A venit poliția!Locul unde ne aflăm este o fostă tabără de stat care a fost vândută ilegal la preț de bănuți!

Posted by Vlad Bilețchi on Sunday, February 3, 2019

REDACTOR: Liviu Damian
Top