VIDEO: #OcanăCuApă a fost oferită pentru trei căţei. Tânărul Vlad Zelinschi s-a alăturăt campaniei. Fii şi tu responsabil

66455117_2060363417592046_1999268415423905792_n.jpg

foto: Vlad Zelinschi

Campania media “O cănuţă de apă” pentru câini şi pisici pe timp de caniculă continuă. Utilizatorii portalului nostru moldova9.com se implică tot mai mult şi oferă apă animalelor fără adăpost. 

Pe adresa redacţiei noastre vin tot mai multe imagini cum persoanele se solidarizează şi toarnă apă animalelor fără adăpost. Astăzi vă prezentăm un video realizat de tânărul Vlad Zelinschi, care a hidratat trei căţeluşi. Băiatul susţine că participă cu mare drag în campania noastră, Vlad mai spune că se implică şi-n afara acţiunii.

Cum puteţi să o faceţi? Foarte simplu: daţi apă la animăluţe, fotografiaţi şi trimiteţi pe adresa noastră de e-mail a redacţiei noastre moldova9.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook ori pur şi simplu puneţi hashatul #OcanăCuApă, iar noi vom avea grijă ca implicarea ta să fie auzită şi văzută de întreaga lume.

foto: Vlad Zelinschi

Precizăm că, în perioada 5 iulie – 31 august postul de radio “Eco FM” împreună cu motanul Lunohod desfăşoară campania media #OcanăCuApă în scopul senzibilizării populației de avea grijă față de animalele străzii în perioada fierbinte de vară. Pe parcursul campaniei vor fi relizate emisiuni, rubrici, spoturi cu tematica respectivă. Va fi îndemnată comunitatea să se alture campaniei și să treacă la acțiuni concrete pentru a asigura animalele comunitare cu apă pe vreme caniculară. Participanții vor putea trimite pozele pe pagina de facebook Eco FM. Simbolul campaniei este patrupedul Lunohod care a venit cu un îndemn similar pe rețelele de socializare.

foto: Vlad Zelinschi

Portalul moldova9.com susţine această campanie şi îi îndeamnă pe toţi să ajute pisicile şi căţeluşii pe timp de caniculă măcar cu câte un strop de apă pentru a-şi potoli setea. Haideţi să devenim împreună o comunitate mai mare care vine în ajutorul acestor fiinţe măcar pe vremea toridă.

AUTOR: Vitalie Guţu

 

Top