VIDEO: La doar 15 ani, Nicu a fondat echipa “Film Focus Prodactions” și visează să ajungă unul dintre cei mai de TOP regizori

47571517_519781265203045_4950637699192061952_n.jpg

Deși are doar 15 ani, Nicu și-a format echipa Film Focus Prodactions, împreună cu care încearcă să facă pași importanți în lumea cinematografiei. Una dintre cele mai mari realizări ale tânărului este recentul filmuleț despre prevenirea traficului de ființe umane, realizat în cadrul proiectului „Youth Voices”, inițiat de American House.

Nicu spune că s-a implicat cu mare plăcere în acest proiect, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat nu cum și-a imaginat inițial.

NICU, Film Focus Prodactions

Trebuie să recunosc, filmarea acestui video a fost ceva nou și destul de provocator pentru mine și echipa mea, dar în urma unei prezentări și discuții, s-a muncit cu drag la acest proiect. Aș putea spune că am avut și etape grele de filmare, deoarece am filmat unele scene pe timp ploios. Totuși, au fost și zile frumoase, în care am muncit și chiar glumit.

Tânărul este sigur că va face regie, iar o doză de motivație i-a oferit-o Ruben Agadjanean

NICU, Film Focus Prodactions

Am avut o deosebită plăcere să învăț de la profesorul universitar Ruben Agadjanean, de la care  am aflat tehnici noi de lucru și ceea ce am luat din experiența lui este gândirea critică. Desigur că, îmi doresc să ating noi înălțimi în cariera mea. Mă pregătesc pentru o carieră în cinematografie – regizor de Film și TV. Am planuri mari, dar pentru realizarea acestora trebuie mult timp, muncă, sănătate și desigur că bani.

Acum, tânărul regizor pregătește un nou produs video, un proiect mai mare ca structură, scenariu și tehnică. Nicu mai spune că recrutează noi membri în echipa sa și că este în căutarea unor sponsori, pentru a putea să se extindă și pentru a atinge noi culmi în sfera cinematografie.

AUTOR: Adriana Negru

 

Top