VIDEO/FOTO: Sandu Scobioală de la “OBIECTIV COMUN”, la prima lui dragoste – “MATINALII”

51378964_383467792233519_4965206799490744320_o.jpg

Prezentatorul Sandu Scobioală a revenit la prima lui dragoste – show-ul matinal. Deja de o săptămână, Sandu este parte a familiei “MATINALII” de la TVR MOLDOVA, lăsând în urma munca la emisiunea “OBIECTIV COMUN”. Misiunea lui Sandu Scobioală la “MATINALII”, după cum a relatat reporterilor moldova9.com, este de a atrage cât mai mulţi telesepctatori în faţa micilor ecrane, în fiecare dimineaţă la TVR MOLDOVA.

TÂRG PENTRU AMATORII DE CĂLĂTORII

TÂRG PENTRU AMATORII DE CĂLĂTORIILa Chișinău a început recent cea de 14-a ediție a expoziției internaționale specializate în turism, agrement și domeniul hotelier. Vizitatorii au putut afla care sunt cele mai bune oferte, prețuri și destinații. Cu această ocazie, la Chișinău a venit și presedintele Asociatiei de Promovare a Turismului Prahova, care este și directorul unui mare operator turistic din regiune.

Posted by Matinalii on Friday, February 8, 2019

SANDU SCOBIOALĂ, prezetator TVR MOLDOVA

Prima mea interacțiune cu televiziunea a fost, la fel, în cadrul unei emisiuni matinale. Acolo m-am obișnuit să mă trezesc de dimineață și am înțeles sensul proverbului “cine se trezește de dimineață, departe ajunge”, zilele sunt mai lungi, mai pline de viață, mai vesele. După acea experiență, viața mi-a oferit noi provocări, atât ce ține de reporterie, cât și de prezentare, iar domeniile în care m-am aventurat au făcut parte din tot spectrul jurnalistic: economic, politic, și social, provocări care m-au făcut să învăț continuu și să evoluez. Dar, după cum se spune, prima dragoste nu se uită niciodată, iar divertismentul mi-a tot dat din ochi. Din momenul când am pășit pragul familiei MATINALII, am retrăit fiorii primelor întâlniri cu televiziunea. Aceste emoții îmi oferă dispoziția și curajul necesar de a face lucruri noi, și să atrag cât mai mulți telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare dimineața la TVR Moldvova.

După plecarea lui Sandu Scobioală de la “OBIECTIV COMUN”, emisiunea este prezentată de jurnalistele Elena Guţu şi Doina Salcuţan, reportere la TVR MOLDOVA.

Pe Elena Guţu o puteţi urmări în fiecare zi de luni şi marţi, iar pe Doina Salcuţan – miercuri şi joi. Tradiţional, în fiecare zi de vineri, Dana Ciobanu vă invită la “OBIECTIV COMUN”, acolo unde vă aşteaptă cu informaţii noi şi utile din lumea culturală din Republica Moldova, dar şi din străinătate.

OBIECTIV COMUN

De luni până vineri avem un Obiectiv Comun. Vă propunem să-l realizăm împreună, în direct la TVR Moldova!

Posted by Obiectiv Comun on Tuesday, February 5, 2019

AUTOR: Vitalie Guţu 

Top