Publicat la 2020-08-03

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

VIDEO: De ce temele legate de sex, menstruație sau contracepție mai sunt TABU? Explică medicul ginecolog, Iraida Snigur

1 min read

De multe ori, subiectele legate de sex, menstruație, metode de contracepție și educația sexuală sunt discutate sub plapumă sau în șoaptă. Iraida Snigur, medic obstetrician-ginecolog și co-fondatoarea gyneco.md, vorbește în cadrul emisiunii “DOCTORII” semnată de proiectul Dr. Tzoi. 

🔴 Începerea vieții sexuale până la 15 ani se consideră mult prea devreme
🔴 În Moldova a crescut de 3 ori numărul bolnavilor cu HIV/SIDA
🔴 Problema fertilității crește în țara noastră

Sunt doar câteva idei centrale lansate de Iraida Snigur, medic obstetrician-ginecolog în cadrul emisiunii “DOCTORII”. Întregul video îl urmăriți mai jos:

#2 Invitat: medic obstetrician-ginecolog, Iraida Snigur

🔴 Începerea vieții sexuale până la 15 ani se consideră mult prea devreme🔴 În Moldova a crescut de 3 ori numărul bolnavilor cu HIV/SIDA 🔴 Problema fertilității crește în țara noastrăDe multe ori, subiectele legate de sex, menstruație, metode de contracepție și educația sexuală sunt discutate sub plapumă sau în șoaptă.Noi am tras plapuma jos și în cea de-a doua emisiune am invitat-o pe Iraida Snigur, medic obstetrician-ginecolog și co-fondatoarea gyneco.md.📍Mulțumim atelierului Home decor by Olga Holban pentru că a găzduit interviul nostru.Vizionare plăcută, dragi prieteni.Aveți grijă de voi și sănătatea voastră!

Posted by Dr. Tzoi on Saturday, August 1, 2020

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.