Publicat la 2020-11-11

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

VIDEO: Ciprian Ciutre debutează cu piesa “Cât e de Frumoasă EA”

1 min read

Județul Hunedoara mai cunoaște o nouă voce masculină, la sfârșit de toamnă. Ciprian Ciutre, originar din municipiul Lupeni, județul Hunedoara a ales să debuteze cu o piesă de debut în stil pop-rock, compusă de interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, #TheMasterOfTheSound, un tandem care promovează bine tinerii artiști din România.

Piesa a avut o premieră radio și TV la București, ulterior, echipa de PR a proiectului se va ocupa de mediatizarea melodiei pe la posturile de radio din România și Republica Moldova, site-uri monden.

“Cât e de Frumoasă Ea“ este și va fi încă o dovadă că baladele pop-rock rămân a avea un suflu aparte în lumea muzicală, din spusele lui EL Radu, care este și textierul piesei.Ciprian Ciutre este elev la Școala Gimnazială nr.3 din municipiul Lupeni, iar la nivel muzical, este foarte cunoscut în zona sa geografică. Este laureat al festivalurilor și concursurilor naționale, cântă la chitară și crede că poate ajunge departe.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.