VIDEO: Au rămas 6 zile până dăm startul “OLYMPIC ECO FEST 2019 – Cea mai verde implicare”. Fii alături de noi

1505208776097.jpg

foto: zugo.md

ATENŢIE! Au mai rămas şase zile până la cel mai sănătos şi eco festival al anului. Pe data de 28 septembrie, este organizat  Olympic ECO Fest 2019, care a ajuns la cea de-a 5-a ediție. Evenimentul este organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS), Fundația Campionilor Olimpici și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

“Olympic EcoFest” va avea loc în Parcul Valea Morilor, locul îndrăgit de odihnă al chișinăuienilor. Motto-ul proiectului este: Practicăm sportul într-un mediu curat. Organizatorii își propun educarea ecologică a chișinăuienilor, promovarea sportului și a educației cu privire la mediul înconjurător, subliniind angajamentul organizațiilor sportive pentru soluționarea problemelor de ecologie. În această perioadă sportivii și reprezentanții Federațiilor Naționale au plantat peste 100 de copaci.

Această sărbătoare sportivă este rezultatul cooperării între CNOS și 19 Federații Naționale, care prin efort comun promovează necesitatea practicării sportului și exercițiilor fizice. Olympic EcoFest se înscrie de asemenea în șirul de activități dedicate Săptămânii Europene a Sportului.

Pe data de 28 septembrie acest parc se va transforma într-un spațiu dedicat sportului și modului activ de viață, iar lacul va fi împânzit de o flotă de diverse ambarcațiuni: canoe, yahting, surfing, sub surfing. Participanții la Olympic EcoFest vor avea ocazia să descopere următoarele sporturi: badminton, volei pe plajă, fotbal-tenis, mini fotbal, tenis, escalada etc. Dar și diverse zone precum: Târg de roade locale, pictură copii, orășelul sportiv, etc,.

Majoritatea tinerilor își petrec timpul în încăperi închise. Olympic Eco Fest este un îndemn de a face mișcare în aer liber, de a descoperi sporturi noi, de a îndepărta copii de la televizoare și computere, de a combate modul de viață sedentar și de a transmite participanților mesajul că natura unde te odihnești trebuie păstrată pentru generațiile ce urmează.

Anul acesta, toate activitățile sportive vor fi concentrate în zona plajei. Federația Sportului Școlar va organiza diverse competiții pentru elevii din 16 instituții școlare.

Olympic EcoFest susține producătorii locali și propune participanților un târg de roadă locală eco.

La ediția din acest an membrii Asociației Naționale a Atleților Olimpici se vor implica mai activ. În ziua evenimentului vor fi instalate 20 de căsuțe pentru păsări.

Evenimentul este organizat cu susținerea Sponsorului General- Vinăria Purcari; Partenerului General- Moldova Agroindbank, dar și a altor parteneri: Aqua Uniqua, Rompetrol, Toreco, McDonald’s, SIS N BRO și Federația Sportului Școlar.

Portalul nostru moldova9.com este partener media al evenimentului.

Toată lumea este aşteptată la Olympic EcoFest 2019!

OLYMPIC EcoFest 2019 | PROMO

Olympic ECOFest 2019 revine în forță pe28 septembrie în Parcul Valea Morilor!Aderă la cea mai verde implicare!

Posted by Olympic Moldova on Monday, September 2, 2019

Olympic EcoFest | Zona PLAJĂ

Majoritatea tinerilor își petrec timpul în încăperi închise. Olympic ECOFest 2019 este un îndemn de a face mișcare în aer liber, de a descoperi sporturi noi, de a comunica cu sportivii. În afară de activități sportive, EcoFest propune copiilor și familiilor diverse jocuri active, lecții gastronomice, masterclass de pregătire a bucatelor și băuturilor eco.

Posted by Olympic Moldova on Wednesday, September 11, 2019

Dragușor te invită la OlympicEcoFest 2019

Zile numărate până la Olympic ECOFest 2019!#Dragușor e deja gata, dar TU?

Posted by Olympic Moldova on Wednesday, September 18, 2019

Târg de Roadă Locală | EcoFest 2019

Pe 28 septembrie te așteptăm la un mic Târg de Roadă – EcoFest!Ne delectăm cu cele mai alese produse locale!

Posted by Olympic Moldova on Monday, September 9, 2019

Olympic EcoFest | Divertisment

La Olympic ECOFest 2019 te așteaptă mai multe activități atât pentru copii, cât și pentru maturi! Vino să ne distrăm împreună!

Posted by Olympic Moldova on Friday, September 6, 2019

AUTOR: Vitalie Guţu

 

Top