VIDEO: Anna Odobescu, reprezentanta Moldovei la “EUROVISION 2019”, a lansat clipul piesei “STAY”. Producţie realizată în doar 24 de ore

anna.jpg

Reprezentanta Republicii Moldova la show-ul muzical “EUROVISION 2019” Anna Odobescu a lansat videoclipul piesei “STAY”. Despre acest lucru l-a anunţat chiar artista pe pagina sa de facebook. 

“Dragi prieteni! Vreau sa va prezint o noua realizare a echipei noastre! In sfârșit piesa STAY are si un videoclip! Mulțumesc mult lui Oleg si Ina Butnaru si tuturor care au lucrat la realizarea acestui clip- ati făcut minuni!!! Vreau sa menționezi ca acest videoclip a fost realizat in doar 24 de ore. Mulțumesc lui Sergiu Teaca – este un profesionist adevărat! Speram sa va placa”, a scris Anna Odobescu pe pagina sa de facebook.

Mai jos vedeţi videoclipul piesei “STAY”:

Anna Odobescu va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, care se va desfăşura pe data de 16 mai. Alături de reprezentata Moldovei pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. În total, la Eurovision 2019 vor concura interpreţi din 43 de ţări.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu, va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de către trupa DoReDos, care s-a clasat pe locul zece, acumulând 209 puncte. Piesa interpretată de DoReDoS, “My Lucky Day”, a fost scrisă de artistul rus Filip Kirkorov şi poetul John Ballard.

AUTOR: Diana Botnaru

Top