Publicat la 2020-08-24

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu COVID-19

1 min read

Biroul politici de reintegrare informează că dna Viceprim-ministră pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Dna Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică.

„Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine,  familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.

În această perioadă, Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una din priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

O parte dintre angajații Biroului au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.