University Debate Academy- primul proiect din Moldova care îți dă șansa să devii parte a comunității internaționale de debater

54396444_1008490469346375_6228059692845760512_n.jpg

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova (ASUSM) împreună cu Asociația Națională a Dezbaterilor Academice (ANDA) vin cu un proiect nou și special pentru studenți.

Proiectul presupune o săptămână întreagă de training-uri, runde de debateri și o mulțime de activități intelectuale, menite să dezvolte fiecărui student în parte mai multe calități: abilitățile oratorice, gândirea critică, abilitățile de argumentare și contra-argumentare, structura discursului, abilitățile de lucru în echipă.

Toți studenții Universității de Stat din Moldova sunt îndemnați să se înscrie GRATUIT la “University Debate Academy”, primul proiect din Moldova care dă șansa să devii parte a comunității internaționale de debateri la nivel universitar.

Trainerii din cadrul proiectului sunt experți în debateri, fondatori și pioneri ai comunităților de debate din Moldova, România și Olanda, cu vastă experiență

Anastasia Vutcariov, președinta ASUSM: Invitatul nostru special este  Mihai Tonsciuc, unul dintre cei mai dedicați membri ai comunității de debateri din România. Are o experiență de peste 5 ani în domeniu, este multiplu campion național la categoria studenți, a participat la zeci de evenimente locale, naționale și internaționale de debateri. Pe lângă asta a deținut funcția de vice-președinte al ,,ARGO Debate România”, iar în prezent este masterand în Behavioral Economics la Universitatea din București și lucrează în calitate de consilier la Senatul României.

Pentru a putea participa la training trebuie să te înregistrezi aici.

REDACTOR: Diana Botnaru

Top