Ultima zi a Târgului de Crăciun: Tombolă cu premii generoase și un concert susținut de Valy Boghean, Brio Sonores, surorile Osoianu și Maria Iliuț

49947051_371551030069552_5404201144891211776_o-1.jpg

După o lună plină de surprize, distracții și magie, Târgul de Crăciun  din capitală, organizat de Guvernul Republicii Moldova pentru al doilea  an consecutiv, se apropie cu pași rapizi de sfârșit. Au mai rămas ore  numărate până când orășelul de iarnă, îmbrăcat în straie albe, își va  închide porțile pentru vizitatori, nu înainte însă de a oferi o ultimă  șansă celor care încă nu l-au vizitat să petreacă o zi de neuitat într-o  atmosferă de poveste, pentru a trăi la superlativ magia sărbătorilor de  iarnă.


În data de 15 ianuarie, în ultima zi de târg, organizatorii au pregătit  un program cultural amplu care va începe la ora 12.00. Pe parcursul  zilei, grupuri de animatori, fanfara lui Moș Crăciun și Orchestra model  a Ministerului Afacerilor Interne vor aduce distracție și voie bună în  orășelul de iarnă de pe strada 31 august. Tonul veseliei va fi dat la
ora 18.00, pe scena mare din scoarul Palatului Național „Nicolae Sulac”,  de către „privighetoarea” folclorului românesc, Maria Iliuț, și vocile  cristaline ale ansamblului etnofolcloric „Surorile Osoianu”.
La ceremonia de încheiere va participa și premierul Pavel Filip, la  inițiativa căruia este organizată cea de-a doua ediție a Târgului de  Crăciun, după modelul marilor capitale ale lumii. Șeful cabinetului de  miniștri va veni cu un mesaj către toți vizitatorii care au pășit pragul  târgului și s-au bucurat de feeria sărbătorilor de iarnă în orășelul de  poveste.

Începând cu ora 18.30, atmosfera va fi încinsă de unii dintre cei mai  îndrăgiți interpreți din Moldova – Ionel Istrati, Natalia Gordienco,  Nicu Țărnă, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Cornelia și Marcel Ștefăneț. De pe scena Târgului de Crăciun nu va lipsi nici legendara formație de  muzică pop-rock și folk – Noroc și nici băieții de la Valy Boghean Band,  care sunt și autorii celor mai frumoase balade urbane.

În ultima zi a Târgului de Crăciun, începând cu ora 18.00, organizatorii  vor face totalurile Tombolei de Crăciun. Marea extragere va culmina cu  anunţarea a 6 câştigători, care se vor alege cu 1 televizor, 2 tablete  și 3 smartphone-uri.

Seara se va încheia cu un concert impresionant susținut de băieții de la  ‚Brio Sonores”. Băieții cu voci de aur vor interpreta și colindul  oficial al târgului  – „Acasă de Crăciun”, care a fost lansat cu ocazia  ediției din acest an al celui mai frumos Târg din țară, organizat după  modelul marilor orașe europene.

REDACTOR: Liviu Damina

Top