Publicat la 2019-08-18

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Turiștii din Praga nu mai au voie să bea alcool pe stradă. Riscă o amendă de până la 400 de euro

1 min read

Pe străzile din Praga au apărut afișe prin care turiștii sunt informați că, de la 1 octombrie, este interzis să consume alcool pe stradă, după ora 22.00. În cazul contrar, ei riscă o amendă de până la 400 de euro, titrează libertatea.ro.

După ora 22.00, oamenii sunt îndemnați să păstreze liniștea, dar și să nu consume alcool pe stradă. Turiștii vor putea să se bucure în continuare de berea cehă la terasele din centrul orașului, dar nu vor putea să meargă cu paharul sau cu sticla în mână. Iar cum poliția este la tot pasul cei care vor încălca acestă regulă vor avea serios de suferit, căci amenda ajunge la 400 de euro.

Mai mult, deși pare greu de grezut, autorităţile din Praga au decis să renunțe la tradiţionalele focuri de artificii organizate de Revelion, acestea urmând să fie înlocuite cu video mapping! Anterior, s-a propus ca focurile de artificii să fie înlocuite cu un spectacol de lasere şi lumini, dar varianta video mapping a câștigat. Spectacolul de pe 31 decembrie ar putea avea loc în Piaţa Sf. Vaclav din Praga şi ar urma să coste aproximativ 78.000 de euro.

REDACTOR: Diana Botnaru

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.