Tanti Ludmila revine cu “Povestea de Seară”. În curând o vedem pe micile ecrane

22.jpg

Veste bună pentru copiii şi părinţii din Republica Moldova. Tanti Ludmila revine cu “Povestea de Seară”. Anunţul a fost făcut chiar de Ludmila Balan acum câteva zile.

LUDMILA BALAN, prezentatoare TV şi interpretă

Demult timp îmi doresc acest lucru şi foarte multă lume mă întreabă de ce nu mai apar poveştile. Întreabă acei părinţi care au crescut cu poveştile mele şi ei îşi doresc să aibă şi copiii lor poveştile pe care le-au avut ei.

Tanti Ludmila recunoaşte că este riscant să reînceapă “Povestea de Seară”.

LUDMILA BALAN, prezentatoare TV şi interpretă

Este riscant că intri în concurenţa divertismentului pentru copii de azi. Copiii de azi s-au obişnuit cu altceva. Şi eu dacă vin acum, din nou cu proiectul “Povestea de Seară” ar trebui să-i captez. Trebuie să vin cu ceva care să aibă o învăţătură, să le rămână ceva pe viaţă de folos.

Emisiunea “Povestea de Seară” cu Tanti Ludmila va apărea la prima televiziune pentru copii din Republica Moldova – GURINEL TV.

Ultimul proiect al Tantei Ludmila “Căsuţa cu Poveşti” a încetat să mai fie pe micile ecrane, deoarece a fost nevoită să plece în Israel de dragul familiei, pentru că soţul Ludmilei Balan a fost numit ambasador al Republicii Moldova în Israel.

AUTOR: Diana Botnaru

Top