Sfârşit tragic pentru 2 persoane din nordul şi sudul Moldovei. Corpurile neînsufleţite, extrase de salvatori

61957941.jpg

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a extrage corpurile neînsuflețite a două persoane în nordul și sudul țării. Primul caz a avut loc ieri 27 iunie, în localitatea Zăicani, raionul Râșcani.

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 19:23. Potrivit informațiilor înregistrate corpul neânsuflețit a unei persoane se afla într-o fântână publică. La fața locului au intervenit salvatorii din nordul țării, care cu ajutorul echipamentului specializat au extras cadavrul unei femei în vârstă de 43 de ani de la adâncime de 17 m.  Al doilea caz a fost înregistrat în dimineața zilei de 28 iunie  la ora 04:37.

Potrivit datelor IGSU, în iazul din orașul Tvardița, raionul Taraclia a fost depistat un cadavru. Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că cadavrul unei tinere aproximativ de 20 de ani se afla în apă la circa 3 metri de la mal. În scurt timp salvatorii au reușit recuperarea corpului neânsufeliț pe malul bazinului acvatic. Circumstanțele cazurilor urmează a fi investigate de  organele de drept . În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 43 situații de risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top