Publicat la 2019-07-03

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Putin îl flatează pe preşedintele SUA: “Trump este un om talentat”

2 min read

”Ideea liberală a fost depășită, și-a depășit scopul său atunci când societatea s-a opus imigrației, granițelor deschise și multiculturalismului”, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, într-un interviu acordat publicației The Financial Times, anunţă paginaderusia.ro.

În ultimele decenii, liberalii au încercat să-și dicteze voința întregii lumi, dar au făcut multe greșeli tragice, este convins Putin. El a citat ca exemplu decizia cancelarului german Angela Merkel de a accepta peste un milion de refugiați sirieni. Putin considera decizia eronata și a apreciat „voința” președintelui american Donald Trump, care încearcă să oprească fluxul migranților și traficul de droguri din Mexic.

Putin reia în interviu tema preferată de radicalii de dreapta din Europa care fac în mod gresit si tendentios legatura intre cresterea criminalitatii si numarul de migranti. (În fapt, în Germania, țară care a acceptat cel mai mare numar de imigranti, rata criminalitatii a scazut din 1990 pana in prezent, iar proportia infractorilor nongermani era în 2017 de numai 8,5%).

Totodata, Putin sugereaza ca statele europene nu îi pedepsesc pe infractori care ar beneficia de ”imunitate” din partea liberalilor.

Astfel, Putin declara ca: „Ideea liberală presupune că nu trebuie făcut nimic.” Ucide, jefuiește, violează – nu pățești nimic, pentru că ești migrant, trebuie să ți se apere drepturile. „Ce drepturi?” Ai încalcat legea esti -pedepsit pentru asta „, a spus Putin. „Ideea liberală este depășită, a intrat în conflict cu interesele majorității covârșitoare a populației”, a concluzionat liderul rus.

De asemenea, înaintea intalnirii sale cu Trump, Putin încearca sa-l gadile la orgoliu pe președintele american Donald Trump spunand despre el ca este un ”om talentat”.

„Domnul Trump, nu este politician de carieră, are propria sa viziune asupra lumii și propria sa viziune asupra intereselor naționale ale Statelor Unite, de exemplu, nu sunt de acord cu multe modalități de rezolvare a problemelor pe care le folosește. Dar știți un fapt? După părerea mea este o persoană talentată. El simte foarte subtil care sunt așteptările alegătorul de la el „, a menționat președintele rus.

REDACTOR: Corina Rusu

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.