Protest cu noaptea-n cap la vama Leușeni. Mai mulți transportatori au blocat drumul

39BBC8BB-80E0-410B-AC47-B12A717D8F3D.jpeg

Protest cu noaptea-n cap la vama Leușeni. Mai mulți transportatori au blocat punctul de intrare în Republica Moldova în semn de protest, că Agenția Națională Transport Auto le-ar fi fi luat plăcuțele de înmatriculare fără motiv. Cel puțin asta scrie pe pagina sa de socializare deputatul “ACUM”, Dumitru Alaiba

„Nici licență nu li se eliberează, nici nu sunt lăsați în pace să lucreze, aşa cum lucrau până acum. Măcar să-şi hrănească familia. Asta îmi sugerează că, după ce a pus mâna pe gările auto, cineva mai ocheşte un business să-l monopolizeze. Transportul internațional de colete şi pasageri – interesant business de monopolizat după ce ai alungat un milion de oameni din țară”, mai scrie Alaiba.

Potrivit presei, responsabilii de la ANTA au declarat că a avut loc o operațiune comună împreună cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI, Serviciul Fiscal de Stat, Inspectoratul Național de Investigații, dar și Agenția Națională Transport Auto. Cu un bilanț privind acțiunea de la vamă oamenii legii vor reveni mai târziu.

REDACTOR: Diana Botnaru

Top