Publicat la 2020-10-09

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

PROMO-LEX, detalii despre reținerea cetățenilor moldoveni de structurile ilegale din stânga Nistrului

1 min read

Asociația Promo-LEX vine cu ultimele precizări în legătură cu reținerea persoanelor de către structurile ilegale din regiunea transnistreană.

Astfel, se confirmă faptul că au fost răpite 4 persoane. Acestea sunt: Amarfii Andrei, angajat al IP FloreștiGlijin Adrian, șomer, Puris Alexandru, angajat ASP Sănătăuca;, Mânzărari Stanislav.
Potrivit anumitor surse, ar fi fost eliberați cetățenii Amarfii Andrei și Puris Alexandru.

Cu toate acestea, soția lui Amarfii Andrei a fost la Tiraspol, dar nu cunoaște nici o informație privind starea și locul aflării soțului ei. Și mama cet. Mânzărari se află, la moment, în or.Tiraspol, însă nimeni nu-i oferă nici o informație despre fiul ei, susține Promo-LEX. 

„Cu referire la Adrian Glijin, structurile de forță din regiunea transnistreană, continuă perchezițiile la domiciliul mamei sale”, se precizează în comunicatul Promo-LEX. 

Asociația Promo-LEX salută eforturile autorităților constituționale în eliberarea celor două persoane, dar regretă și rămâne îngrijorată de lipsa de claritate în adresa altor persoane private ilegal de libertate, dar și în adresa rudelor acestora.

„Promo-LEX își menține solicitarea către autoritățile constituționale privind necesitatea continuării eforturilor de eliberare și apărare a persoanelor lipsite de libertate în mod abuziv”,se mai arată în comunicat. 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.