Publicat la 2020-11-12

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Premiul Notorium: cum se răsplătește recunoștința?

2 min read

Premiul Notorium este de câțiva ani una dintre recompensele cele mai râvnite de către antreprenorii naționali. Acesta semnifică nu doar rezultatele prodigioase în activitate, ci și nivelul de încredere al publicului, or de acesta depinde succesul afacerii. Și clinica stomatologică Imperial Dent s-a înscris în cursa pentru această recompensă, iar rezultatul a fost mult peste așteptări, demonstrând, în repetate rânduri, că munca acestora este făcută calitativ și corespunde cerințelor de calitate.

Premiul Notorium – mai mult decât încredere

Competiția pentru premiul Notorium este destul de strânsă și se dă anual între câteva sute de antreprenori cu renume, din cele mai relevante sfere: frumusețe, sănătate, jurisprudență. Lista este lungă, dar criteriile sunt dintre cele mai simple: votul publicului.

Specificul acestui concurs rezidă în libera exprimare a votului pentru calitatea și eficiența serviciilor prestate sau a produselor vândute, prin urmare competiția este expresia unei inconfundabile încrederi și vine să confirme poziția mărcii, element extrem de relevant în lumea afacerilor.

Clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent a câștigat acest premiu, deoarece prestează o gamă largă de servicii, precum sunt parodontologia, tratamentul endodontic la microscop sau stomatologia pentru copii. Toate activitățile și procesele întreprinse răspund standardelor internaționale și certificărilor obținute de specialiștii Imperial Dent, atât pe plan național, cât și internațional.

Mai mult ca atât, echipa clinicii dentare este formată din experți cu studii și pregătire în țări precum Italia, România, Grecia. Acest lucru garantează, literalmente, succesul procedurilor realizate. În plus, în cadrul clinicii se folosesc cele mai noi instrumente de tratament invaziv sau non-invaziv, aidoma celor din spațiul european, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune metode pentru a-și recăpăta zâmbetul.

Ce semnifică premiul Notorium pentru clinica Imperial Dent?

Acest premiu este o confirmare a faptului că pacienții clinicii au găsit tot confortul și siguranța tratamentului necesar. În plus, este o certificare a faptului că metodele utilizate corespund și au o rezultativitate înaltă. La acestea se adaugă și normele de igienizare și sterilizare pe care le folosește echipa, astfel încât se exclud toate posibilele afecțiuni nosocomiale, atât de frecvente în sfera serviciilor stomatologice.

Clinica stomatologică Imperial Dent este locul în care poți găsi confort și calitate, iar problemele tale dentare vor fi de domeniul trecutului. Indiferent de gravitatea acestora, specialiștii Imperial Dent îți vor oferi consultații complete și vor individualiza tratamentul, astfel încât să te bucuri de sănătatea ta dentară pe deplin.

Imperial Dent – zâmbetul tău e pe mâini bune!

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.