Premieră pentru Moldova. Alătură-te maratonului de caritate “RACE for the CURE” organizat de Run Pink Moldova

e1801f14958911e68abe151d69739f47.jpg

În câteva zile intrăm în luna octombrie, asta înseamnă că vine timpul celui mai mare și cel mai de răsunet maraton – Run Pink Moldova. În acest an, comunitatea te invită la cea de-a 4-a ediție a maratonului de caritate și prima ediție RACE for the CURE. Astfel, notați în agendă: duminică, 6 octombrie 2019.

Din acest an, echipa Run Pink Moldova face parte din cursa internațională RACE FOR THE CURE – cel mai mare și cel mai de succes eveniment de educație și strângere de fonduri pentru cancerul de sân din lume.

RUN PINK – RACE for the CURE Moldova are loc duminică, 6 octombrie la Chișinău în parcul Valea Morilor.

CATEGORII CURSĂ:
• Alergare 5 km – pentru profesioniști și amatori
• Alergare 2,5 km – pentru amatori
• Fitness Walk 5 km – plimbare la pas rapid (jogging)
• Fun Walk 2,5 km– plimbare la pas ușor

* Sunt invitați toți oamenii de toate vârstele și nivelurile de fitness, de la amatori la alergători de performanță să-și aleagă categoria de cursă.
* Puteți participa împreună cu prietenii, familia, copiii, colegii de serviciu și patrupezii.

Prin participarea la RACE FOR THE CURE Moldova te vei alătura unei mișcări internaționale care sărbătorește supraviețuitoarele / supraviețuitorii cancerului și onorează pe cei care au fost răpuși de această boală. RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 140 de curse, cu peste 850 mii de participanți.

Costul biletelor:
Categoria I: Standard – 120 lei
Categoria II: Prieteni – 330 lei (pentru 3 persoane)
Categoria III: Corporativ – 500 lei (pentru 5 persoane)
* În ziua evenimentului biletele vor fi în valoare de 150 lei.
Copii până la 7 ani – intrarea gratuită.
Puteți cumpăra bileteie pe iticket.md.
Alătură-te, duminică, 6 octombrie 2019, pentru a-i susține pe cei care trec prin cancer în Republica Moldova și de a reaminti că cel mai bun tratament este prevenția, menținerea unei minți și unui corp sănătos și informarea corectă.

Trebuie să remarcăm că, din banii colectati se vor fabrica peruci din păr natural, ce sunt oferite gratuit. De asemenea, va fi organizată și tabăra de recuperare Run Pink Retreat ediția nr.4, pentru femeile ce au trecut sau încă mai luptă cu cancerul mamar și nu doar.
Portalul nostru moldova9.com este partener media al evenimentului.

AUTOR: Vitalie Guțu

Top