Postul de televiziune TVR MOLDOVA anunţă CONCURS DE ANGAJARE. Se caută reporteri TV şi on-line

75d653d5821460f6a941cc8f98164357_XL.jpg

TVR MOLDOVA caută profesionişti din Republica Moldova şi România, pentru posturile: Reporter Ştiri, Reporter Programe şi Reporter Online.

CERINŢE: Studii universitare de licenţă sau echivalente; experienţă în domeniul jurnalismului – minimum 1 an; cunoştinţe despre industria televiziunii şi tehnicilor specifice domeniului audiovizual şi online, precum şi alte cunoştinţe de jurnalism şi deontologie profesională.

RESPONSABILITĂŢI ALE POSTULUI: Caută şi identifică informaţii şi subiecte care vor sta la baza realizării ştirilor/emisiunilor pentru care este acreditat; Culege si verifică informaţii de larg interes şi de noutate absolută, realizează filmări la locul de desfăşurare a evenimentelor în vederea producţiei de reportaje;Concepe şi realizează materiale independente sau secvenţe de materiale pentru domeniul care este acreditat Realizează în condiţii calitative optime sarcinile editoriale fixate în şedinţele de sumar cu responsabilii Departamentelor;În corelaţie cu strategia şi politica editorială şi repartizarea sarcinilor de către conducerea Departamentului realizează şi alte sarcini, conform cerinţelor postului ocupat.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa: studioultvrchisinau@tvr.ro cu subiectul „Reporter, ştiri, online, producţie” sau personal la sediul societăţii “Filialei Societăţii Române de Televiziune” S.R.L., din str. Alexei Şciusev, nr. 31, Chişinău, până la data de 10 septembrie 2019.

Numai candidaţii selecţionaţi vor fi invitaţi pentru susţinerea interviului.

Top