Publicat la 2020-07-25

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

„Petrece vacanța cu BNM” – campanie online de educație financiară

1 min read

Banca Națională a Moldovei (BNM) lansează campania de educație financiară „Petrece vacanța cu BNM”, adresată tuturor categoriilor de vârste.

Aceasta se va desfășura, începând cu 27 iulie,  în format online, asigurând condițiile de protecție în situația epidemiologică existentă, dar și un acces mai extins al doritorilor de a face un tur virtual al băncii centrale și de a beneficia de o incursiune în tematica financiar-bancară.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la două evenimente: „O zi de vacanță la BNM”, devenită o tradiție, și „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” destinată elevilor, studenților sau tinerilor dornici să afle mai multe despre domeniul financiar-bancar, în cadrul proiectului „Dă sens banilor”.

Activitățile respective vor avea loc pe platforma ZOOM, cu instruirea în limba română. Persoanele interesate de evenimentul „O zi de vacanță la BNM” pot adresa cereri la adresa electronică: educatia.financiara@bnm.md sau pe pagina de Facebook a Băncii Naționale a Moldovei https://www.facebook.com/BNMoficial, iar doritorii de a participa la „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” vor fi anunțați ulterior despre modul de înregistrare pe profilul de Facebook al proiectului de educație financiară „Dă sens banilor”.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.