Publicat la 2020-05-25

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Nosfe și Raluka lansează piesa ”File de poveste”

1 min read

NOSFE și Raluka reinterpretează poveștile de dragoste din basmele copilariei prin piesa “File de poveste”. Fiecare poveste de dragoste tinde să depășească granițele realului, iar cei doi artiști surprind perfect trecerea în imaginar prin această colaborare muzicală.Unul dintre cei mai compleți artiști din zona urbană, NOSFE a cunoscut succesul atât ca parte din Șatra, unde este poreclit Unchiul BENZ, cât și datorită unor hit-uri precum “Condimente” (feat. Ruby), “Dai” și “Filme cu noi” (Alina Eremia feat Nosfe). A debutat cu un stil clasic de Hip Hop sub numele de Nosferatu.

Raluka s-a facut remarcată publicului românesc cu lansarea primului single alături de Dj Sava, “Sweet Love”, hit-urilor lansate alaturi de Connect-r și Dj Sava , Aroma, Aer ”I like the trumpet” precum și prin intermediul single-urilor lansate solo.

“File de Poveste este dedicația mea pentru toate tipele cu care m-am văzut măcar o dată pe ascuns. Raluka nu știe de cât timp îmi doream să facem piese, dar am așteptat momentul de poveste, de “File de Poveste”mai bine spus. Sincer, mi-aș dori ca această poezie să ajungă la sufletul cuplurilor care se află în impas, și al celor care au suferit cel puțin o dată din dragoste.”  a declarat  NOSFE despre “File de poveste” pentru Moldova9.com

AUTOR: Vasile Panțîr 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.