NĂSCUTĂ PE 29 FEBRUARIE. Zi de naștere sărbătorită din patru în patru ani

52830882_362598691261681_94215343202893824_n.jpg

Livia Popescu, din Raionul Nisporeni, se consideră o ființă specială. Altfel nici nu poate fi, din moment ce este născută pe data de 29 februarie. Din 1996 până acum a avut parte doar de 5 aniversări.

“Faptul că sunt născută în data de 29 februarie mă face să mă simt mai specială. Conform statisticilor 4 milione de persoane sunt născute pe 29 februarie din numărul total de 7.5 miliarde a populației globale, deci ca să te naști în acestă zi nu este o probabilitate atât de mare de aia cred că este o zi mai deosebită.”

În anii ce nu sunt bisecți își consideră drept zi de naștere ultima zi din lună sau prima zi a lunii martie.

“De obicei, când nu este data de 29 februarie, sărbătoresc pe 1 martie, dar prietenii și cei apropiați obișnuiesc să mă felicite și pe 28 februarie și pe 1 martie.”

Livia nu crede în superstiții, pentru ea tot ce se întâmplă în viață este datorită și din cauza ei.

“Nu cred că data în care m-am născut îmi poate sau nu purta noroc. Eu cred că tot ce se întâmplă în viața mea este dirijat în mare parte de mine, fiind adepta citatului:
“Norocul? Nu știu nimic despre noroc. Nu m-am bazat niciodată pe el. Norocul înseamnă pentru mine altceva: munca grea și constientizarea a ceea ce este oportunitate sau nu”. “

Livia mâine va împlini 23 de ani, care pentru ea înseamnă de fapt 5 ani.

“Mâine de dimineață am ore la universitate, spre seară am zbor spre Londra, acolo unde este o parte din familia mea. Deci, voi avea marea bucurie ca după atâta timp de când nu am fost alături, în acestă zi să îi am lângă mine și să ne bucurăm împreună de ai mei frumoși 23 de ani.”

Moldova9.com urează tuturor ,,bisecților,, prosperitate și viață lungă.

AUTOR: Diana Botnaru

Top