#MOLDOVA9 NE PRIVEȘTE! Victoria Dunford, fondatoarea MAD-Aid: “Sunt un cetățean care are două țări, două cetățenii și sunt egal mândră de ambele”

1213311.jpg

#MOLDOVA9 NE PRIVEŞTE este o acţiune în care ne dorim ca pe tot parcursul anului 2019, cetăţenii Republicii Moldova care se află atât în ţară, cât şi peste graniţele ei să-şi exprime speranţele, doleanţele şi inspiraţiile pentru o altfel de MOLDOVĂ, o ţară cum o văd şi o simt ei. Eroii materialelor noastre vor trebui să continue trei fraze astfel încât să formeze “MOLDOVA NOUĂ”.

VICTORIA DUNFORD, fondatoarea MAD-Aid, Marea Britanie

  • Destinul unei țări este… de a se dezvolta continuu pentru cetățenii săi și pentru a se menține în pas global. Însă, în proces este necesar să păstreze tradițiile transmise din generații, cultură și valorile sale ca stat.

 

  • Sunt un cetățean… care are două țări, două cetățenii și sunt egal mândră de ambele. Nu sunt din categoria care spun că au plecat de nevoie, eu am plecat pentru experiență. Soarta a făcut să rămân în Marea Britanie, însă am găsit modalitatea să locuiesc în ambele țări fiind de folos egal în ele.

 

  • #MOLDOVA9 NE PRIVEȘTE… pentru că mereu sunt alături de noi, mereu găsesc timp și ne ajută să distribuim informația sau să fim informați corect.

***Material realizat în cadrul campaniei #MOLDOVA9 NE PRIVEȘTE

Top