#MOLDOVA9 NE PRIVEŞTE! Iulian Ciobanu, sportiv moldovean stabilit în Canada: “Cred că putem trăi fără conflicte geopolitice”

1114.jpg

#MOLDOVA9 NE PRIVEŞTE este o acţiune în care ne dorim ca pe tot parcursul anului 2019, cetăţenii Republicii Moldova care se află atât în ţară, cât şi peste graniţele ei să-şi exprime speranţele, doleanţele şi inspiraţiile pentru o altfel de MOLDOVĂ, o ţară cum o văd şi o simt ei. Eroii materialelor noastre vor trebui să continue trei fraze astfel încât să formeze “MOLDOVA NOUĂ”.

IULIAN CIOBANU, sportiv moldovean stabilit în Canada din 2010

  • Destinul unei țări este de… este de a investi responsabil în creşterea şi dezvoltarea cetăţenilor ei şi asigurarea bunăstării şi păcii acestora.
  • Sunt un cetățean… al Terrei care crede că se poate de trăit fără războaie şi conflicte geopolitice în pofida convingerii că oamenii sunt răi şi egoişti şi că scopul lor sunt banii şi puterea. Cred că totul e în mişcare, iar schimbările ce se produc ne ajută să învăţă şi să avansăm spre mai bine ori un altfel de bine.
  • #MOLDOVA9 NE PRIVEȘTE… pentru că acolo ne-am născut şi am crescut, iar datoria ori responsabilitatea noastră este să creştem pe cei ce vin după noi mai buni ca noi, alegând ce e mai bun din cele ce ni s-au dat şi am însuşit.

***Material realizat în cadrul campaniei #MOLDOVA9 NE PRIVEȘTE

 

Top