Publicat la 2019-11-30

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Micuţa artistă din Găgăuzia, MIRA IASÎBAŞ va reprezenta MOLDOVA, alături de alte trei tinere talentate, la competiţia “Our Little Miss” din America

2 min read

Moldova9.com continuă să urmărească rezultatele şi succesele eroilor reportajelor noastre. Despre performanţa micuţei artiste, cu origini din Găgăuzia, Mira Iasîbaş am scris nu o singură dată. Astăzi, există încă un motiv în plus ca să ne mândrim cu valorile noastre naţionale.

Micuţa găgăuză, Mira Iasîbaş a devenit câştigătoarea concursului republican de frumuseţe “OUR LITTLE MISS 2019”.

Deja, în luna iulie 2020, artista de doar 6 ani din Găgăuzia va lupta pentru titlul de cea mai frumoasă fată din lume. Concursul va avea loc în statul american, RENO. Pregătirile pentru această competiţie acerbă, după cum ne-a relatat mama Mirei pregătirile sunt în toi. Mira studiază intensiv engleza şi face repetiţii zilnice pentru numărul “prezentarea talentelor”.

Şi dacă, la concursul republican Mira a cucerit publicul şi juriul cu recitarea versurilor pentru maturi “LABIRINT” semnate de Irina Samarina, atunci în Statele Unite ale Americii, micuţa din Găgăuzia va prezenta un dans ritmic de gimnastică. Trebuie să precizăm faptul că, Mira dansează în ansamblul “BRAVISSIOM”, care ziele acestea a excelat la Bucureşti şi a luat locul I. Ansamblul artistic este condus de antrenoarea Snejana Apostol. Tocmai de aceea calitatea acestui număr va fi garantată, ne mai povesteşte mama Mirei.

Anul trecut, trupa de dans “BRAVISSIMO” a obţinut, la fel, primul loc la Campionatul Internaţional din Croaţia.

NATALIA IASÎBAŞ, mama Mirei

Acesta nu este primul concurs de frumuseţe, unde Mira ocupă locul I. Pentru acest rezultat noi muncim zilnic. Vârsta de 6 ani este una repsonsabilă.

Competiţia “OUR LITTLE MISS 2019” în Republica Moldova s-a desfăşurat în 4 etape: 1. casual; 2. concursul talentelor; 3. apariţie sportivă şi 4. prezenţă în rochii de seară.

De asemenea, la competiţia din Statele Unite ale Americii, Republica Moldova va fi reprezentată şi de alte 3 domniţe talentate, care fac parte din diverse categorii de vârstă. Este vorba despre frumoasele: Sofia Raimicher, Olivia Carmen – Prado şi Andreea Lozan. Pe umerii acestor frumuseţi este o responsabilitate, ne spune Rodica Popov, organizatoarea concursului “OUR LITTLE MISS 2019” în Republica Moldova.

RODICA POPOV, organizatoarea concursului “OUR LITTLE MISS 2019” în Republica Moldova

Aceste talente micuţe au o misiune dificilă, dar şi repsonsabilă. Să reprezinte ţara noastră cu mândrie şi destonic. Iar pentru asta noi depunem eforturi zilnice pentru a aduce rezultate remarcabile pentru ţărişoara noastră.

Concursul internaţional”OUR LITTLE MISS 2019″ se desfăşoară în America aproape şase decenoo. Fetiţe din toată lumea “luptă” pentru a deveni cea mai frumoasă de pe mapamond.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.