Meghan Markle, criticată dur de propriul tată: „A distrus familia regală. Face asta pentru bani”

thomas-markle-meghan-markle.jpg

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a comentat pentru Alaska TV / Channel 5 decizia lui Harry şi Meghan de a renunţa la rangul de membri „seniori” ai familiei regale. Cuvintele sale au fost necruţătoare, a relatat BBC.

Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, i-a criticat aspru pe Harry şi Meghan, în timpul filmărilor pentru documentarul britanic „Thomas Markle: Povestea mea”. Acesta a comentat situaţia „ridicolă” în care cei doi au implicat familia regală, instituţie „şubrezită, chiar distrusă” de scandalul declanşat de fiica lui şi de soţul acesteia. Tatăl lui Meghan Markle nu s-a ferit să lanseze acuzaţii şi remarci dure, insistând asupra modului în care ducii de Sussex au devalorizat imaginea monarhiei britanice, pe care „au transformat-o într-un Walmart cu coroană”.
Markle a adăugat că anunţul fiicei a fost un mare şoc pentru el, cu atât mai mult cu cât aceasta părea că trăieşte „visul oricărei fete” după nunta cu prinţul Harry. „Orice tânără şi-ar dori să devină prinţesă şi ea, care chiar a reuşit, dă cu piciorul unei asemenea şanse”, a comentat el pentru documentul de 90 de minute, care va fi transmis de Channel 5 săptămânile următoare.

Thomas Markle: Face asta pentru bani!

„Cred că face asta pentru bani”, a mai spus Thomas Markle. „Aparent, o casă cu 26 de dormitoare, care costă 3 milioane de dolari, nu le ajunge. Mi se pare destul de jenant”, a adăugat, referindu-se la reşedinţa din Marea Britanie a culpului, Frogmore Cottage, care are în realitate doar 10 dormitoare. În urma discuţiilor recente cu regina, ducii de Sussex vor fi nevoiţi să plătească pentru costisitoarele renovări ale locuinţei.
Markle a descris familia regală drept „una dintre cele mai importante instituţii longevive”, precizând că Meghan şi-a asumat obligaţia de a „face parte din această structură şi de a reprezenta regalitatea” când s-a căsătorit cu prinţul Harry, în mai 2018. În schimb, tatăl ducesei a declarat că fiica şi soţiul acesteia „distrug, devalorizează” familia regală, tranformând-o „într-un Walmart cu coroană.”
Thomas Markle nu are o relaţie apropiată cu fiica sa, aspect care a atras atenţia publică după ce acesta nu s-a prezentat la nunta plină de fast din 2018, gest explicat printr-o problemă de sănătate cardiacă. „Nu mă aştept să mă contacteze acum…Şi nici pe Harry. Cred, însă, că amândoi sunt suflete pierdute, care nu ştiu ce vor”, a adăugat tatăl lui Meghan în încheiere.
Top