Publicat la 2020-12-17

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

MARATONUL MINUNILOR: “Când ne așteptam cel mai puțin, a apărut a 18-ea echipă”

2 min read

Maratonul Minunilor este o competiție pentru fapte bune, însă doar 7 echipe vor fi premiate de partenerii acestei acțiuni. Startul a fost dat pe 7 decembrie, iar finișul va fi pe 27 decembrie.

Tot acest timp, 54 de alergători, împărțiți în echipe a câte 3, aleargă intens pentru a acumula 700 km pentru #700minuni, minuni care li se vor întâmpla copiilor nu doar acum în preajma sărbătorilor de iarnă, dar pe o perioadă mai îndelungată. Cu banii colectați, CCF Moldova va interveni acolo unde este cea mai mare nevoie, astfel ca acești copiii să nu fie separați de familiile lor și plasați în orfelinate din cauza sărăciei.

Inițial, s-au înregistrat 17 echipe puse pe fapte mari. Dar la jumătate de cale, a aderat și cea de-a 18-a echipă  #Totulvafibine, formată din Andrei Bogaci, Zinaida Sacară și Mihai Bogaci. Sunt iuți de picior și încrezători că vor acumula ușor 700 km. Credem și noi în succesul lor, mai ales că Zinaida și Andrei sunt campionii Maratonului Internațional Chișinău din 2019.

Cu siguranță fiecare dintre noi avem o minune de dăruit. Fii și tu parte a acestui maraton și susține cele #700minuni cu o donație aici  https://ccfmoldova.org/vbdonations/product/donatie/

La jumătate de cale, numărăm 6 821 km acumulați de echipe și 34 066 de lei colectați în sprijinul celor mai vulnerabili copii din țara noastră. De asemenea, avem deja  3 echipe care au depășit cei 700 km, dar continuă să alerge.

Graphical user interface  Description automatically generated

Reamintim că Maratonul Minunilor este organizat de CCF Moldova, alături de ambasadorul organizației Iulian Bercu.  Este o acțiune de binefacere în scopul muncii organizației, care ajuta copiii săraci să crească în medii familiale, acasă, acolo unde le este locul.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.