Publicat la 2020-11-16

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Maia Sandu. “Cetățenii au ales continuat drumul progresului”

1 min read

foto: Octav Ganea

Rezultatul zdrobitor pe care l-a obținut Maia Sandu în fața contracandidatului său, Igor Dodon, a fost apreciat și de președintele României, Klaus Iohannis, care a felicitat-o pe Maia Sandu pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

Într-o postare pe twitter, Iohannis spune că cetăţenii au ales astfel ”continuarea drumului european şi democratic”. “O felicit pe @sandumaiamd pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din #RepublicaMoldova! Cetăţenii au ales continuarea drumului european şi democratic, un drum al progresului! România va rămâne alături de Rep. Moldova în eforturile reale de modernizare, democratizare şi apropiere de UE”, a transmis Iohannis, citat de hotnews.ro.

De asemenea, raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Dragoș Tudorache, a transmis un mesaj după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. El a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare că victoria Maiei Sandu, potrivit rezultatelor preliminare, înseamnă de fapt, „o Moldovă fără corupție, fară hoți protejați de lege și politicieni, fără impostură și incompetență”.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.