Publicat la 2017-01-09

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

INVITAȚIE LA TEATRU! 13,14,15 ianuarie – zilele spectacolelor tale la Teatrul Național “Eugene Ionesco”

2 min read

Săptămâna culturală la Teatrul Național “Eugene Ionesco” se anunță a fi una plină de surprize. Pe 13 ianuarie, actorii vor juca melodrama “O istorie foarte simplă”. Pentru data de 14 ianuarie este programată comedia “Chirița în provincie’”, iar pentru 15 ianuarie suntem invitați la comedia romantică “Iubirea la proști”.

Piesa “O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai creadă în vise. De ce e, totuși, această istorie foarte simplă ? Pentru că se iubesc doi tineri: EA – singura fiică a unui cuplu înstărit; EL – orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă – un fel de “Romeo și Julieta” al zilelor noastre. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul lor nepot. Atenție! Spectacolul “O istorie foarte simplă” se joacă vineri, 13 ianuarie.

Sâmbătă, 14 ianuarie, iubitorii de frumos sunt invitați la Teatrul Național “Eugene Ionesco” unde se va juca spectacolul “Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău. La finalul piesei, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veți savura un vin domnesc şi, evident, veți gusta din plăcintele ca la mama acasă.

 

Comedia “Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (România) și cucerește publicul prin umorul debordant și prin situațiile comice interpretate extraordinar de actorii teatrului. Odată ce pătrundeți în esența mesajului piesei, uitați de problemele zilnice şi încercați să găsiți o altă abordare a tot ceea ce vă înconjoară. Sunteți bineveniți la comedie în această duminică, 15 ianuarie.

 

Toate cele trei spectacole anunțate pentru acest sfârșit de săptămână se vor juca pe scena Teatrului Național “Eugene Ionesco” cu începere de la ora 18:00.

Mai multe detalii, găsiți pe pagina oficială de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: 022-233-833 / 079-233-833. Și nu uitați, Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri!

Alexandra Șaiman // Moldova9.com

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.