Publicat la 2020-05-07

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

INTERVIU: Totul despre laminarea și botoxarea genelor, procedura preferată de femei din toată lumea

3 min read

Frumuseţea unei femei constă în naturaleţe, iar cea din urmă este la mare căutare. Noul trend din domeniul beauty: laminarea și botoxarea genelor, a devenit procedura preferată pentru femeile din toată lumea. Am convins-o pe Ludmila Vasilean, specialistă în procedura de Laminare Gene & Lash Botox, să ne vorbească care sunt avantajele și dezavantajele acestei proceduri 2 în 1.

 

M9: Ce presupun, în fond, aceaste proceduri?

Ludmila Vasilean: Este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament. Este o bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la acest produs.

M9: Care sunt etapele procedurii?

Ludmila Vasilean: În primul rând, genele trebuie să fie curățate de produse cosmetic (demachiate) și să fie degresate cu o soluție specială (acest lucru va permite preparatelor să intre mai bine în firul de păr). A doua etapă este cea mai importantă: poziționarea și fixarea genelor. În a treia etapă, meșterul aplică soluțiile special, urmată de colorarea genelor, în funcție de tipul procedurii- Botox, Keratină sau Ulei Nutritiv. La sfârșitul procedurii, meșterul trebuie să curățe bine pleoapa și spațiul dintre gene, pentru a evita reacțiile alergice.

M9: Cine sunt persoanele care pot apela la această procedură?

Ludmila Vasilean: Laminarea și botoxarea genelor este potrivită tuturor femeilor care optează pentru naturalețe. Persoanelor care au genele scurte și deschise la culoare,  în special celor cu genele drepte.

 M9: Ce fel de produse sunt aplicate pe gene? Acestea sunt sau nu toxice pentru ochi?

Ludmila Vasilean: Categoric nu, componentele naturale conținute de produsele utilizate în laminarea genelor, fac ca procedura să fie 100%- hipoalergenică, 100%- netraumatizantă și 100%- nedureroasă.

M9: Ai menționat că produsele care sunt aplicate pe gene nu sunt toxice, ba din contra. Care sunt beneficiile acestui trend?

Ludmila Vasilean: În urma procedurii obții gene îmbogățite cu keratină naturală, colagen și vitamine, mai mult decât atât regenerarea structurii deteriorate (geana va fi mai netedă ș strălucitoare).

 M9: Cât de non-toxice ar fi unele produse, odată ce intră în contact cu ochiul, pot avea diferite reacții. Care sunt efectele negative a acestor proceduri?

Ludmila Vasilean: Nu, efecte negative nu sunt. Nu există restricții nici măcar  pentru purtătorii de lentile ( trebuie doar să le scoată în timpul procedurii). Există totuși situații în care nu se recomandă: dacă ai suferit o intervenție chirurgicală la nivelul ochilor, până la refacerea zonei, dacă ai o infecție sau o afecțiune la ochi. În rest, toți cei care doresc un efect natural al genelor sunt bine veniți să încerce această procedură.

M9: Odată la cât timp este necesar reîmprospătarea genelor/ (re)efectuarea lor?

Ludmila Vasilean: Procedura se recomandă de repetat la 4-6 săptămâni în funcție de viteza de regenerare a corpului tău, pentru că în 4-6 săptămâni gene cresc și efectul de laminare a acestora dispare.

M9: Care este diferența între laminarea genelor și botoxarea lor?

Ludmila Vasilean: După laminare ,genele arată mai impresionant, dar rezultatul acestei proceduri este mai puțin durabil. După tratamentul cu ser de Botox, efectul durează mai mult, serul utilizat în acest caz, hrănește și restaurează genele. Botoxul este un tratament suplimentar pentru îngroșarea genelor, datorită Keratinei și Colagenului present în compoziție. Aceasta este principala diferență între Laminare și Botoxarea genelor.

AUTOR: Diana Botnaru

 

 

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.