INTERVIU: “Pentru cineva mașinile reprezintă o bucată de metal care doar te duce dintr-o destinație în alta, pentru mine ele sunt cele care au suflet”

53375541_395957764527551_3868228098612789248_n.jpg

La doar 19 ani, Inna Polișciuc face concurență bărbaților. Cunoaște totul despre mașini, poate chiar mai mult decât știe un bărbat. Am discutat cu ea și am aflat de unde are atâta pasiune pentru motoare.

M9: Ce reprezintă mașinile pentru tine?

Inna Polișciuc: Pentru cineva mașinile reprezintă o bucată de metal care doar te duce dintr-o destinație în alta, pentru mine ele sunt asemenea unor oameni, care au suflet și simt tot ce le oferi. Sunt ceea ce mă calmează și-mi oferă o mulțime de emoții pozitive, indiferent dacă sunt și situații în care nu-mi reușește ceva. Mașinile au devenit o parte din mine.

M9: Când ai început să iei în serios această pasiune?

Inna Polișciuc: Această pasiune o am de mică, dar am început să mă aprofundez mai serios și să studiez tot ce are legătură cu mașinile de la 16 ani.

M9: Cum ai reușit să înveți atât de multe lucruri despre mașini?

Inna Polișciuc: Am reușit să capăt multe cunoștințe datorită prietenului meu. El a fost primul om care a contribuit atât de mult la dezvoltarea acestei pasiuni. Și continuă să o facă și acum. Pe lângă faptul că îmi explică multe detalii, chiar îmi oferă posibilitatea să-l ajut la restaurarea mașinii.

M9: Ce zic oamenii când aud că o fată este pasionată atât de mult de mașini?

Inna Polișciuc: Toți sunt șocați, dar apreciază. Ei zic că este ceva deosebit ca o fată să cunoască atâtea detalii, dar sunt și oameni care consideră că nu e normal când o fată știe mai multe despre mașini decât un băiat.

M9: Pasiunea pe care o ai este moștenită?

Inna Polișciuc: Nu sunt sigură dacă este sau nu moștenită. Nu am observat ca cineva din familia mea să fie la fel de înebunit de mașini așa cum sunt eu.

M9: Știu că pe lângă mașini mai ești pasionată și de gătit. Cum se “împacă” acestea două?

Inna Polișciuc: Se ,,împacă” foarte bine. Pentru asta sunt apreciată și mai mult, în special de tata.

M9: Ce planuri ai pentru viitor?

Inna Polișciuc:  În viitor foarte tare îmi doresc să învăț totul despre drift, să am o mașină echipată pentru asta. Vreau să particip la evenimente auto și să mă aprofundez în această cultură la maxim. Încă un vis de al meu este să îmi dezvolt blogul, acolo unde la fel- scriu despre mașini.

Inna, moldova9.com îți mulțumește. Data viitoare intrăm și în bucătăria ta.

AUTOR: Diana Botnaru

 

Top