INTERVIU: “Eu trăiesc muzica și ea trăiește cumva prin mine”

53482260_499423097259899_8680862257996890112_n.jpg

Tatiana Frunzette, alias Tatty este o nouă voce în Republica Moldova. Are doar 22 de ani și primul ei single- ”Dragostea Noastră”. Tatty și-a scris propria poveste de dragoste prin prisma notelor muzicale.

M9: Cum ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Tatty: Știi, nu este dificil să descoperi ceva ce într-adevăr trăiești. Eu trăiesc muzica și ea trăiește cumva prin mine în ultima perioadă a vieții mele. Înainte ca compozitorul să scrie versurile acestei melodii frumoase, i-am povestit foarte multe chestii care mi s-au întâmplat în viața mea. Orice metaforă este cumva trăită frumos și are o amintire aparte.

M9: Ai o voce foarte frumoasă. Talentul l-ai moştenit de la părinţi?

Tatty: Să știi că m-am gândit la acest lucru dacă am moștenit de undeva talentul pentru muzică. Nu am găsit un răspuns la această întrebare, dar dacă pe viitor copilul meu va moșteni acest dar de a cânta, întrebarea va fi cu referire deja la el.

M9: Povestește-ne despre piesa lansată recent “Dragostea Noastră”.

Tatty: Este o melodie de dragoste și amintire. Fiecare vers în parte are o amintire. Fiecare amintire duce către refren, care face o concluzie a unei povești mai puțin plăcută în viața mea. Echipa care s-a ocupat de producția melodiei este: Veaceslav Tatar Slayk- textier și compozitorul melodiei, Viorellya- aranjament și Veaceslav Daniliuc cel care s-a ocupat de mixaj și masterizare. La copertă au lucrat: Fotograful Ion Pleș Alexandru și grafică poetul Dumitru Rău.

M9: E ușor să ai o carieră muzicală la noi în țară?

Tatty: Știi, eu abea gust din gustul showbizz-ului moldovenesc. Din ceea ce am auzit sau înțeles de la echipa mea, e destul de dificil. În primul rând să surprinzi, ca mai apoi să fii surprinsă de publicul larg cu aprecieri. Eu nu știu dacă noi avem în țară showbizz, pentru că drumul meu este ziua de azi și nu neapărat cea de mâine. Planurile mele nu se limitează undeva sau cumva.

M9: Ce gen de muzică nu ai interpreta niciodată? De ce?

Tatty: Hah, posibil muzică jazz, pentru că nu am calitățile vocale necesare pentru acest gen de muzică sau rock adevărat ca pe vremuri.

M9: Care sunt planurile tale de viitor?

Tatty: Oh, am de gând să lucrez la noi melodii. Această melodie deja ca text, are o continuitate. Știu că va surprinde poate mai mult decât prima melodie. Voi munci și în alte sfere care-mi sunt dragi și neapărat, ve-ți mai auzi de Tatty.

M9: De ce “Tatty”?

Tatty: Numele îmi aparține de la prenumele meu- Tatyana. Uite că acolo unde muncesc, în Italia, mai mulți au prins să mă numească „Tatty” și așa am decis ca acesta să fie numele meu de scenă.

Tatty, îți dorim cât mai multă inspirație!

AUTOR: Diana Botnaru

Top