INTERVIU: ,,Am slăbit de trei ori câte 30 de kg.”

49914732_546237692453363_8242858503853572096_n.jpg

Veronica Botnaru, femeia care a demonstrat că nimeni și nimic nu stă în calea propriului vis, indiferent cât de greu este drumul până acolo. A reușit să slăbească câte 30 de kg. de trei ori, iar acum este antrenoare de fitness. 

M9: Știu că nu ai avut înclinații către sport mereu. Cum a început totul? Te-a îndrumat cineva pe acest drum?

Veronica Botnaru: Nu mai făcusem sport din clasa a 9-a până la 20 de ani. Am slăbit de 3 ori câte 30 kg. Dorința de a arăta mai bine și foarte multă perseverență am reușit să ajung în acest moment. Moment în care mă mențin. Da, am avut o persoană care a reușit să mă încurajeze pe acest drum. Datorită acesteia am reușit să ajung aici unde îmi doream tare demult, dar din varii motive nu reușeam să îmi ating visul.

M9: Ce înseamnă sportul pentru tine, dincolo de clasica definiție?

Veronica Botnaru: Sportul pentru mine este VIAȚĂ. Nu pot să îmi imaginez viața fără sport. Nu stau locului o secundă. Fac sport de când mă trezesc și până adorm.

M9: Cum ai devenit antenoare de fitness?

Veronica Botnaru: Eu voiam să fac acest pas tare de mult timp. Așa cum ți-am menționat mai sus, apăreau varii motive care mă opreau. Atunci când îți dorești ceva cu adevărat asta devine realitate. M-am trezit într-o zi cu gândul de a aplica la cursurile de antrenor. Și azi iată-mă aici, trăindu-mi visul.

M9: Spune-mi câteve secvențe memorabile din cariera ta de antrenoare.

Veronica Botnaru: Seminarele de dezvoltare personală, rezultatele clientelor mele și ieșirile din zona de confort. Astea sunt cele mai memorabile secvențe din tot ceea ce fac.

M9: Ce te motivează zilnic să te ridici din pat și să mergi la sală?

Veronica Botnaru: Eu nu știu cum este să nu vrei să mergi acolo unde tu ai ales să fii. Nu știu ce înseamnă să nu vrei să mergi la job-ul pe care tu atât de mult l-ai vrut. În tot acest timp nu am zis măcar o singură dată că nu vreau să merg la sală. Am antrenamente de 6 ori pe săptămână. În toată ziua merg cu plăcere la lucru, indiferent de starea pe care o am, indiferent cum mă simt.

M9: Cum începe ziua unei antrenoare?

Veronica Botnaru: Două pahare de apă pe stomacul gol, vacuum pentru abdomen și un pic de gimnastică în fața oglinzii, apoi merg la antrenamente.

M9:  Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Veronica Botnaru: Cea mai mare provocare am primit-o atunci când am fost anunțată că voi merge la un post de televiziune să filmăm un antrenament. Atunci am avut cele mai mari emoții.

M9: Lasă un mesaj celor care vor să înceapă sportul dar tot amână acest pas.

Veronica Botnaru:  Nu văd rostul scuzelor. Ori acum ori niciodată. E important să îți dorești asta. Nu sunt adepta de a împinge pe cineva de la spate. Suntem oameni mari și conștienți. Un singur lucru este cert: ,,Poate chiar nu ai nevoie de sport acum, dar mai târziu cu siguranță vei avea nevoie de medicamente!”

AUTOR: Diana Botnaru

 

Top