Publicat la 2021-01-29

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Ilan Șor: “În curând revin în parlamentul de la Chișinău”

1 min read

Preşedintele partidului ,,Şor”, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă în dosarul fraudei bancare, refuză să spună unde se află, pe motiv că-i este pusă în pericol securitatea, însă anunţă că în curând va reveni în Parlament, titrează ipn.md cu referire la psotul de televiziune tv8.md.

„Mă aflu undeva unde mă simt în siguranţă. Este un loc care-mi oferă protecţie. Nu voi face public locul aflării mele nu pentru că nu-mi doresc acest lucru, ci pentru că asta face parte din strategia de protecţie a vieţii mele, care acum este în pericol din cauza multor oameni cărora le sunt incomod. În curând vor reveni în Parlament”, a declarat Ilan Şor în cadrul unei emisiuni telvizate.

Şor a mai spus că Platforma parlamentară „Pentru Moldova” nu va vota declaraţia PAS privind necesitatea declanşării alegerilor anticipate. Mai mult, potrivit lui Ilan Şor alegerile parlamentare anticipate trebuie organizate abia după depăşirea crizei sanitare şi economice cu care se confruntă Republica Moldova.

La postul de televiziune, Ilan Şor a recunoscut că discută la telefon cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, iar ultima oară cei doi s-ar fi văzut în 2019. Ilan Şor a părăsit Republica Moldova în iunie 2019, aflându-se în prezent în căutare internaţională.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.