Publicat la 2020-11-16

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Igor Dodon: “O felicit, preliminar, pe doamna Maia Sandu. Lăsăm apelurile la ură și denigrare”

2 min read

Președintele în exercițiu al Republicii a venit cu prima reacție de la anunțarea rezultatelor preliminare din cel de-al doilea tur de scrutin. Astfel, Dodon a felicitat-o preliminar pe oponenta sa, Maia Sandu. Dodon a mai declarat că va contesta pe toate căile legale rezultatele alegerilor și fărădelegile pe care le-au înregistrat reprezentanții staff-ului electoral al lui Igor Dodon.

IGOR DODON, președinte în exercițiu al Republicii Moldova: “Nu trebuie să permitem destabilizarea situației. Știu că sunt doritori acum să arunce țara în haos și criză. Lăsăm apelurile astea la ură și denigrare. Viața începe o nouă etapă. S-a terminat și începe o nouă etapă. Nici nu se știe care e mai complicată.”

De asemenea, președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că de astăzi inițiază discuții cu toate fracțiunile parlamentare pentru a nu lăsa țara să treacă în criză.

IGOR DODON, președinte în exercițiu al Republicii Moldova: “Până pe data de 24 decembrie sunt preșdintele Republicii Moldova cu toate atribuțiile depline. Pentru a nu permite diverse interpretări și pentru a gestiona situația. Eu inițiez discuții cu fracțiunile parlamentare. Azi voi avea discuții cu PSRM, mâine cu celelalte formațiuni. Și asta, pentru a înțelege care sunt viziunile.”

La finalul discursului său, Igor Dodon le-a arătat din deget oponenților săi că să lase euforia deoparte și “să nu se îmbete cu apă rece”.

AUTOR: Vitalie Guțu

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.