null

Berbec

Sărbătorile de iarnă vă surprind pe tine și partener ușor tensionați. Cel mai probabil, nu-i vorba decât de oboseala acumulată de ceva vreme încoace și de stresul pregătirilor pentru Crăciun. În rest, se poate spune că te vei bucura de armonie și liniște în aceste zile sfinte, cu atât mai mult dacă le petreci în compania prietenilor. Asigură-te că reușești să-ți colinzi toți amicii apropiați.
null

Taur

Astrele nu spun prea multe legat de felul în care se vor derula sărbătorile de iarnă în cazul tău. Dacă totuși participi la vreo petrecere de Crăciun, veselia se anunță a fi în toi. Nu-i exclus să te apropii mai mult de unii colegi de muncă ori superiori cu care n-ai avut o relație în adevăratul sens al cuvântului. Cert este că se sudează unele prietenii de pe urma cărora vei avea de câștigat.
null

Gemeni

Sărbătorile de iarnă se prefigurează a fi mai mult decât reușite, mai ales dacă le petreci alături de persoana iubită, copii și prieteni. Cu ocazia Crăciunului, unii dintre aceștia se întorc de peste hotare sau din localități în care s-au stabilit, ceea ce înseamnă că te vei bucura de mai mult timp în compania lor. Se anunță o atmosferă caldă și veselă în aceste zile sfinte. Bucură-te de ea.
null

Rac

De miercuri până la sfârșitul săptămânii, deci implicit și de Ajun, respectiv prima zi de Crăciun, Luna îndreaptă reflectorul cosmic pe viața de familie. Evită să faci ore suplimentare ori să lucrezi de sărbători, chiar dacă ai fi remunerat/ă regește pentru acest compromis. Ai stat cam puțin cu cei dragi în ultima vreme, iar acest lucru se cam vede din reproșurile pe care ți le aduc. Dă-le atenție.
null

Leu

Sărbătorile de iarnă se prefigurează a fi mai mult decât plăcute, cu atât mai mult dacă le petreci în compania persoanei iubite și a copiilor. Situația nu se schimbă nici dacă faci o vizită sau trec pe la tine rudele apropiate ale partenerului. Chiar dacă mai aveți câte ceva de împărțit, acest lucru nu înseamnă că nu puteți lăsa animozitățile deoparte măcar pentru Crăciun. Trebuie doar să vrei.
null

Fecioara

De luni încolo, Marte se mișcă prin casa partenerului din horoscopul tău general, indiciu cum că se asnimă atmosfera în viața de cuplu. Dacă aceasta devine una tensionată sau doar revine spontaneitatea pe acest plan, depinde doar de felul în care reușești să te folosești de energiile acestui amplasament planetar. Nu lăsa ca lucrurile să scape de sub control și va fi foarte bine.
null

Balanța

Zilele de miercuri și joi ar putea veni la pachet cu tensiuni în cuplu care se răsfrâng asupra atmosferei din familie. Acestea s-ar putea risipi până de sărbători, cel mai probabil de dragul copiilor și al rudelor apropiate cu care plănuiești să petreci Crăciunul. Indicat ar fi totuși ca nu ei să fie singurul motiv pentru care nu mai ești la cuțite cu cel drag. Învățați să vă apreciați din nou.
null

Scorpion

Cel mai probabil, sărbătorile de iarnă te surprind în mijlocul celor dragi, rememorând momente plăcute din trecut și oferindu-le cadourile mult visate. Îți face multă plăcere să faci pe gazda și să roiești în jurul lor, îngrijindu-te ca masa de Crăciun să fie una îmbelșugată, iar atmosfera să fie una cu adevărat de sărbătoare. Indicat ar fi totuși să te mai relaxezi pentru a te bucura și tu de ea.
null

Săgetător

De luni încolo, Marte tranzitează casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate tensiona ușor atmosfera de acasă. Vestea bună este însă că ai parte de armonie și veselie de sărbători, cel mai probabil pentru că acestea te găsesc în compania prietenilor și a rudelor apropiate. Vor contribui considerabil la reușita Crăciunului acestui an și persoana iubită și copiii.
null

Capricorn

Cel mai probabil, sărbătorile de iarnă te găsesc alături de prieteni și familie. Astrele preferă să nu spună mai multe despre cum se va derula Crăciunul acestui an pentru tine, dar fii sigur/ă că totul va fi așa cum ai visat dacă renunți să mai micromanageriezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Lasă lucrurile să mai meargă și de la sine dacă planurile tale bine puse la punct nu funcționează.
null

Vărsător

Cel mai probabil, sărbătorile de iarnă te găsesc alături de prieteni și familie. Astrele preferă să nu spună mai multe despre cum se va derula Crăciunul acestui an pentru tine, dar fii sigur/ă că totul va fi așa cum ai visat dacă renunți să mai micromanageriezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Lasă lucrurile să mai meargă și de la sine dacă planurile tale bine puse la punct nu funcționează.
null

Pește

Venirea sărbătorilor de iarnă îți creează sentimente contradictorii. Poate că acest moment din an nu a fost tocmai cel mai fericit de ceva vreme încoace, iar sosirea lui îți aduce în minte atât de lucruri plăcute, cât și de unele mai puțin plăcute. Iată un prilej mai mult decât bun să faci o schimbare în acest sens și să construiești mai multe amintiri frumoase și magice decât triste.