“Girls with red hair”: Un amestec de pace şi agresivitate

Vlad-Andreev_Photograf-6646.jpg

Proiectul fotografic inițiat de tânărul forograf din Chișinău, Vlad Andreev, continuă. Vlad a publicat seria de fotografii cu cea de a patra eroină a proiectului său. De data aceasta este vorba de Agnesa, tânăra de 17 ani cu ochi verzi și păr ca focul.

Foto: Vlad Andreev

Agnesa Țîbuleac, protagonistă: Sunt o persoană indecisă și schimbătoare,dar încercând să îmi colorez un pic viața în mai multe nuanțe, m-am oprit la roșu. Culoarea este considerată dătătoare de viață, putere, lupta până la sânge, dar și iubire. Este asociat cu focul sau cu fulgerul și eu am vrut să exteriorizez micul meu foc din interior. Desigur că apreciez orice compliment, accept orice opinie, observ orice privire, dar am părul roșu pentru că aceasta mă face pe MINE fericită și împlinită. La fel cum privind focul putem vedea blândețe, pace, liniște, căldură sau agresivitate și frică și eu regăsesc în mine toate aceste componente. Participarea în acest proiect m-a făcut să înțeleg că am făcut alegerea potrivită, că mă simt bine în pielea mea și că alături de o echipă prietenoasă și energică se pot face lucruri frumoase. 

Foto: Vlad Andreev

Foto: Vlad Andreev

Vlad Andreev, fotograf: De această dată am scos în evidență un stil mai rebel. Agnesa, fata cu ochii verzi și o culoare atât de deosebită la podoaba capilară. A ieșit ceva extraordinar. Eroina s-a descurcat de minune.

Foto: Vlad Andreev

Foto: Vlad Andreev

Foto: Vlad Andreev

Fotografiile cu celelalte eroine “Girls with red hair” le puteți vedea aici.

AUTOR: Diana Botnaru

Top