Publicat la 2020-07-24

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Garderoba bebelușului. Cum să alegi corect primele sale hăinuțe

3 min read

Bebelușii sunt o sursă nesfârșită de energie și de vitalitate, respectiv mișcările lor nu trebuie să fie îngrădite cumva de piesele vestimentare alese. Iată de ce, atunci când decizi că e momentul să îi concepi prima garderobă celui mic, trebuie să ții cont de câteva reguli de bază, pe care specialiștii din rețeaua de magazine METRO ți le divulgă în prezentul material.

Alege materiale naturale

Pielea copilului tău este foarte fină, iată de ce este extrem de important să alegi doar haine pentru bebeluși din materiale care respiră, naturale, astfel încât să eviți iritațiile sau posibilele reacții alergice.

Optează pentru bumbac, in sau lână naturală. Evident, mulți producători introduc în piesele vestimentare și puțin elastan, acril sau poliester pentru a păstra intactă, după spălat și purtat, forma hainelor. Totuși, pentru a fi cât mai puțin nocive, optează pentru acele piese care conțin un procent cât mai mic, de până la 20%, al acestor suplimente.

Alege sisteme de închidere comode

În primele luni de viață, bebelușii încă nu au o dexteritate formată adecvat a ținerii capului, respectiv pentru comoditate atunci când îi schimbi hăinuțele, alege piesele vestimentare cu sisteme de închidere comode, preferențial cu capse, deoarece acestea se păstrează mult timp intacte și sunt extrem de ușor de deschis, chiar și cu o mână.

În plus, utilizarea acestui tip de închidere te asigură că nu vei trauma întâmplător membrele sau pielea fină a bebelușului tău. Acum ai posibilitatea de a alege dintr-un sortiment vast de haine ieftine pentru bebeluși, cu astfel de sisteme de închidere, disponibile la METRO.

Verifică eticheta piesei vestimentare

Este extrem de important să verifici dacă hainele pentru bebeluși achiziționate au trecute pe etichetă toate detaliile cu referire la îngrijirea corectă, precum și la componența lor. Să nu uităm, că unii producători pot utiliza vopsele chimice textile pentru imprimeuri, iar la rândul lor aceste substanțe pot fi toxice și periculoase.

Verifică minuțios etichetele pentru a alege cele mai calitative piese, destinate celor mici încă din primele zile de viață. Asigură-i bebelușului tău un confort pe tot parcursul zilei și pe timpul nopții.

Alege piese de bază

Această regulă te ajută să optimizezi bugetul disponibil, deoarece bebelușii cresc extrem de repede în prima perioadă după naștere, de aceea alege body-uri, pantaloni și tricouri exclusiv pentru prima necesitate, iar după trecerea puseului de creștere poți alege și diversifica garderoba după bunul plac.

Totodată, această regulă este utilă pentru că te scutește de dilema hainelor, deoarece vei putea ușor combina piesele în diferite perioade și copilul tău se va simți bine în ele, zi de zi.

Dacă ești în căutarea unor piese vestimentare calitative pentru bebelușul tău, atunci nu uita de promoțiile METRO. Găsește tot de ce ai nevoie, în plan vestimentar, pentru bebelușul tău, la prețuri accesibile.

METRO – cu noi cumpărăturile tale devin o plăcere!

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.