Publicat la 2020-12-29

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Fotograful Stas Blagoslovitu a fost găsit fără suflare în propria casă

1 min read

Tânărul fotograf în vârstă de 33 de ani din Republica Moldova, Stas Blagoslovitu, a decedat în această noapte. Despre vestea tragică au scris mai mulți apropiați ai fotografului pe pagina de facebook, titrează portalul jurnal.md.

„Am primit o veste in noapte nu ma pot liniști. Stas Blagoslovitu…Atât de devreme te-ai dus…Cândva parcă în glumă mi-ai spus ca știi ca vei trăi 33 de ani… și ai râs… Azi mă cutremură plecarea ta… la 33. Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe pagina sa de facebook.

În ultima sa postare pe pagina de facebook, fotograful își anunța prietenii că a administrat un vaccin pentru a putea călători, primind un certificat internațional de vaccinare sau profilaxie, eliberat de o clinică de la noi, mai scrie sursa citată. Potrivit consilierei în comunicare a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat, acest certificat se emite dupaă administrarea vaccinului contra febrei galbene și a fost eliberat de Medexpert.

Stas Blagoslovitu a călătorit în peste 100 de țări și care adora să descopere oameni și locuri noi, pe care să le imortalizeze în fotografii inedite. Stas și-a început activitatea în acest domeniu artistic la vârsta de 17 ani. Primul său job a fost în calitate de operator tv, la un post local de televiziune

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.