FOTO: “Condiţii de lux pentru medicii moldoveni, la Vadul lui Vodă, în timp ce spitalele din ţară au echipament învechit, iar în grădiniţe plouă”

121-7.jpg

foto: colaj

“În timp ce au lăsat spitale cu utilaje învechite și cu WC-uri deplorabile, școli cu mucegai în clase și mobilier din anii 70, grădinițe în care plouă, unii și-au făcut condiții de lux la Vadul lui Vodă cu 15 milioane de lei.” Afirmaţia tare a fost făcută de primarul interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, care a fost într-o vizită de lucru la Vadul lui Vodă.

“Sub pretextul că ar fi un centru de instruire pentru medici, au construit un mini hotel în care să se adune un cerc restrâns de oameni pentru a se „odihni“. Din 2016, de când a fost dat în exploatare, niciun curs de instruire organizat!

Voi cere sprijinul CMC pentru a schimba destinația acestui centru astfel încât într-adevăr cadrele din medicină, din educație, dar și asistenții sociali să beneficieze de cursuri de formare profesională, de cercetare sau să primească vizitele colegilor din străinătate pentru schimb de experiență”, mai scrie pe pagina sa de facebook Ruslan Codreanu.

REDACTOR: Diana Botnaru

Top