Publicat la 2020-09-06

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Fii voluntar în staff-ul lui Renato Usatîi. Înregistrează-te pe www.rup2020.md

3 min read

Sâmbătă, într-un Live pe Facebook, președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a prezentat site-ul de campanie pentru alegerile prezidențiale. Accesând www.rup2020.md, puteți afla biografia candidatului și manifestul său. De asemenea, completând un formular, doritorii se pot înscrie în staff-ul de campanie electorală sau în calitate de observator la alegerile din 1 noiembrie 2020.”Site-ul are și rubrica ”Fii voluntar”. Aceasta conține un tabel simplu, iar înregistrarea durează nu mai mult de un minut. Este necesar doar să indicați cum anume ne puteți susține în campania electorală: cu distribuirea materialelor electorale, implicarea în organizarea evenimentelor, să faceți donații, să oferiți transport pentru voluntari ș. a. Site-ul este în două limbi”, a spus Renato Usatîi. El i-a rugat pe toți cetățenii Republicii Moldova să se implice în campanie. ”Avem nevoie de această victorie comună. Tebuie să arătăm că oamenii din țara noastră vor schimbări”, a menționat liderul Partidului Nostru. În intervenția sa online, Usatîi a anunțat că pe parcursul a două zile, grupul de inițiativă al Partidului Nostru a adunat aproximativ 20.000 de semnături în sprijinul nominalizării sale la funcția de șef de stat.

”După ce vom finaliza procesul de colectare a semnăturilor și le vom transmite la CEC, voi începe deplasările prin țară. Vom avea întâlniri în fiecare centru raional din Moldova. Totodată, voi găsi modalități de a mă vedea și cu oamenii din sate”, a declarat Renato Usatîi. El i-a îndemnat și pe reprezentanții diasporei să se înregistreze în calitate de voluntari pe site-ul www.rup2020.md: ”Oriunde v-ați afla – la Moscova, Milano sau Barcelona, înregistrați-vă. Deocamdată, nu știm câte secții de votare vor fi deschise peste hotare, dar vom avea nevoie de ajutorul vostru”. Renato Usatîi le-a mulțumit tuturor celor care au semnat pentru susținerea sa la funcția de președinte, dar și persoanelor care propun ajutor financiar pentru campania electorală. ”Îmi scriu în special reprezentanți ai diasporei, care sunt dispuși să contribuie financiar în campanie. Vom avea nevoie de bani pentru tipărirea materialelor electorale. Le mulțumesc tuturor și mă bucur că oamenii încep să înțeleagă mesajul meu – că doar împreună vom putea realiza schimbări în țara noastră”, a spus Usatîi.

Vrei să-l susții pe Renato Usatîi la alegerile prezidențiale din Moldova? Devino voluntar în echipa #RenatoUsatîiPreședinte!

Puterea actuală s-a compromis definitiv și a pierdut încrederea tuturor cetățenilor, iar asta înseamnă că trebuie să plece. Dacă îi vine greu să facă acest pas, o s-o “ajute” Renato Usatîi, la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. El va continua procesul de curățare a clasei politice prin declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Acesta este scopul principal pentru care liderul Partidului Nostru merge în alegeri. Nu contează ce naționalitate ești, ce limbă vorbești, care-ți sunt preferințele politice și nici convingerile religioase. Dacă vrei să contribui la schimbarea lucrurilor în bine în țară, iar vocea ta să se facă auzită, devino voluntar în echipa lui Renato Usatîi, candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Contribuția ta poate fi mai mare sau mai mică, dar cu siguranță – la fel de valoroasă, atunci când se face într-o echipă unită, care a pornit în alegeri cu scopul de a învinge.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.